dissabte, 29 de maig del 2010

la meva ex-jefa !


Acabo de trobar un vídeo de l'Anna Cabré, que va donar-me la primera oportunitat de curro a la UAB. I a més, com informàtic. Gràcies al capullo del company de la Juana, que me va fer la vida impossible, no vaig durar gaire. També és veritat que el pare d'en Andy Warhol va proposar-me la plaça a la que'm vaig passar cinc anys.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

L'entrevista li van fer després d'anar a la festa d'en Pierre?

sinfu ha dit...

Jo vaig fer el seu curs de demografia però no recordo sí cap de vosaltres el va fer...i mira, em sembla que fins i top vaig aprendre alguna cosa!

Roy Batty ha dit...

Doncs no la veig jo massa anant amb els geògrafs que fan sortides de camp per la ciutat, no. De fet, no la veig jo anar de farra amb la geografia oficial. Canviant de tema, jo també vaig estudiar amb ella i vaig aprendre un munt de coses. Més, en tot cas, que amb una altra de la que no diré el nom perquè era el mateix que el d'un tio que tenia un whisky molt bo al seu despatx.

sinfu ha dit...

quí era el del whisky?...

Roy Batty ha dit...

Un rector que corria per l'UAB!

Israel Hands ha dit...

Jo també vaig ser alumne de l´Anna Cabré i recordo que classe sí,classe també aprofitava per a dir-nos que en jordi pujol li preguntava:"què,com anem de catalanets?".Potser amb un cop que ho expliqués ja n´hi havia prou...

Roy Batty ha dit...

Home, doncs jo diria que't va afectar més del que vols creure i que vas fer el que vas poder perquè'n Jordi deixés de preocupar-se, no? XDDDD