dimarts, 4 de maig del 2010

No volies caldo?...III


La passió que li ha agafat a en Roy per a abastir al Doc de copes de birra l´ha dut a començar a fer contactes per a la pròxima edició de l´Oktoberfest de Munic. Es pot veure com a estat agafat infraganti amb unes amistats que va fer en una prèvia del festival en qüestió. Clar que, vist el panorama, és probable que el Doc vulgui presentar-se ell mateix a la recerca de noves copes. Tot sigui per a ampliar la col.lecció.

11 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Perdona, Israel, que no veus que jo també hi era aquí: sóc el de la dreta!

Israel Hands ha dit...

No fotis.Clar tant ben caracteritzat...

Roy Batty ha dit...

Que consti que la noia que surt al meu costat és una becaria de l'Oktoberfest que va invitar en Doc. Jo no la coneixia de res i se'm va ficar a parlar de testimonis sedimentaris, de carbons i ... la veritat, portava una al damunt, que ja no me'n recordo de res.

Roy Batty ha dit...

La passió que li ha agafat a en Roy per a abastir al Doc de copes de birra ... No es esto, no es esto. Home, si, també, però això me permet tornar a casa fent olor de bar (Lluïsa dixit) al·legant que ho faig per un company.

sinfu ha dit...

segur que veu parlar de testimonis? ara que si am això les impressioneu...

Roy Batty ha dit...

Tens raó, Sinfu. Va, ensenya'ns el camí. Tu de què parlaves amb la Mireia?

sinfu ha dit...

jo no t'he d'ensenyar res...però si tú ets el meu heroi desde que et vaig veure aquell dia al despatx de la Sor Citröen, quan li donaves el pèsam pel "he morto"...per no parlar d'un altre dia en que et vam veure sortir tot despentinat de la cartoteca...

sinfu ha dit...

i qui és el que surt al darrera de la foto? no serà en Bou?

Roy Batty ha dit...

Home, lo de la cartoteca ... Jo era jove, estava lliure, el mon me pertanyia i el futur s'obria davant meu. Ella era més aviat macota, la seva família tenia una pasta boja, ballava claqué i m'havia dit que jo l'agradava. Malauradament, era de Terrassa i lo nostre no hauria funcionat mai de la vida.

sinfu ha dit...

De terrassa? d'allà era el Massana... jo em referia a una de l'Ulster més aviat...sempre deies que havies d'anar a buscar el pantògraf, que si els 1:50.000, o bé que volies tormar a parlam amb ella per aclari alguns noms del mapa d'Africa!

Roy Batty ha dit...

Home, a mi no me fa res de dir lo de la noia de Terrassa. Altra cosa és que jo hagi anat a fer-me els abocadors del Vallès amb la de l'Ulster (per no parlar de Sitges). Però com jo soc un tio molt discret, no diré res.