divendres, 30 d’abril del 2010

quién sabe dónde? IV

Companys, un profe de la UAB del que mantindré en secret el nom, m'acaba de vendre per 2 euros una vella foto que ha tret dels arxius del Documents d'Anàlisi Geogràfica. En aquesta composició podeu veure en Long John fent la papallona en una pose absolutely glam, molt pròpia dels 80's. Al bell mig de l'imatge podeu veure na Esther, que s'havia deixat l'escombra al pàrquing de la facultat, fixant els ulls al GPS que porta a la butxaca dels pantalons en Sinfu (és el que es troba sota el lloro amb un tallat de cabell que també podriem qualificar de absolutely glam). Sé que alguns de vosaltres us direu que en aquella època no havien sortit encara els GPS de butxaca. Però sinó ho és, francament, no puc imaginar-me de què pot tractar-se. En fi, anem al gra. El que vull dir és que, si algú sap on es troben en Long John i na Esther, més val que ho digui ara, o que es calli per sempre.

6 comentaris:

sinfu ha dit...

Millor tenir un lloro que no pas un gat com en long john...ara que a la butxaca el que portava aquell dia era un pantògraf i també una mica "d'allò" que m'havia passat en Bou.

Roy Batty ha dit...

El pantògraf! Ho sabia!!! Ja podia jo anar-lo buscant pel mapa de les divisions administratives de Somàlia per la Gerda. Clar, per això deia en Bou allò de: Me cago en Somàlia!

Roy Batty ha dit...

Per cert, no té res a veure amb la foto d'aquest post, però com no sabia on dir-ho. Ja no és solament de veure (web o imatges) on sortim quan entrem "catalans universals" al google. Es que ... heu provat d'entrar "geògrafs sense fronteres" ...? Menys mal que es tractava d'un pantògraf. Imagineu si tot@s les/els geògrafs que busquin una ONG es trobessin amb una mena de sàtir a la resposta.

Roy Batty ha dit...

Bah! Deixem la foto original, que només faltaria ara que la gent pensés que'n Sinfu és una mena de Rocco de Sabadell i me'l convertissin en un fenomen de fira.

sinfu ha dit...

Mentre no em comparin amb el Rouco varela...

Roy Batty ha dit...

No, home. Rouco no, Rocco! Que aquí no volem parlar de marranades XDD.