diumenge, 25 d’abril del 2010

Soriano versus Soriano



Amics, tots ens pensàvem que en Pierre destinava les seves escapades acadèmiques a la recerca de testimonis a la Patagònia. Després vam saber que se'l relacionava amb un terrorista de fama mundial. Més tard vam haver d'iniciar una campanya per la seva alliberació, i ahir vam descobrir no sense sorpresa, que entre feina i feina el nano feia proselitisme de la causa vikinga. Però el que no sabíem és que realment la seva afició amagada és la de predicador filipí!!! Sense barba és que són cagats....

8 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Embolica que fa fort (no tenies 10 o 12 imatges més per afegir?) i discreció internetil de rigor amb un respecte exquisit a l'intimitat de les persones. Tu, el que vols és enfonsar en Doc en el sieno perquè no t'ha respost positivament al que que hay de lo mio i potser a d'altres proposicions escabroses de les que la meva ètica no me permet parlar. Clar, ara entenc perfectament que l'home no pugui estar de passar-se pel 1916 i que l'hagin de portar cada nit a casa.

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que no se us pot amagar res...

Roy Batty ha dit...

Bé, jo he fet el que he pogut per arreglar el teu post. No puc fer res més! Dit això, el vídeo és per morir-se de riure, de veritat.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sí, per pixar-se de riure, sobretot quan dic allò de

"Pero tatnungin ka. e ilan ba 'ika ang Diyos? Ha? Marami. E tunay ba 'ika lahat iyon? Tunay lahat iyon, di ba?"

Bo, eh? Ja m'heu entès, oi?

sinfu ha dit...

segur que vas anar a fer el dabat després de passar pel 1916...

Roy Batty ha dit...

Bé, mentre tot quedi aquí i en Pau Alegre no s'assabenti del que dius d'ell quan no està al davant ...

Israel Hands ha dit...

Això del 1916 comença a ser perillós.Gairebé podem afirmar que hi ha un "antes y un después" des de la vostra visita al garito en qüestió.El meu dubte és quantes pintes de guinnes es necessiten per a poder vocalitzar "Pero tatnungin ka. e ilan ba 'ika ang Diyos? Ha? Marami. E tunay ba 'ika lahat iyon? Tunay lahat iyon, di ba?"

Roy Batty ha dit...

No sé com es prendrà en Doc la confidència. Però no gaires, no gaires. En fi, que ja has vist en quin estat lamentable va acabar. I això que no va fer cap visita a les golfes del 1916. Home, i sobre lo del antes i el después ... parla pel Doc. Que jo ja hi havia anat, eh?