divendres, 23 d’abril del 2010

Impossible Is Nothing II

Bé, amics. Sembla que al Doc les birres del 1916 ja no li semblen tant cares. Això o que aneu a saber quin drama li ha explicat a l'Orlando perquè li faci una rebaixa. Espereu ... No. No és possible que hagi estat tant malparit! No haurà estat capaç de demanar que carreguin al meu compte totes les birres que es beu???

13 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Abandono. He penjat una aportació sota el títol "sense paraules" i quan he entrat a veure la patxoca que feia veig que "algú" ja se m'havia avançat. En aquestes condicions i amb aquesta pressió jo no puc competir...
(A sobre, no sé com esborrar-la)

Roy Batty ha dit...

No et preocupis, que ja està fet. I no et desanimis, Doc. Treballar pels serveis d'informació dels Kremlins és com fer part dels Marines: un cop entres, ja fas part per sempre. Per cert, trobo que ha estat un detall molt tendre de la teva part passar la nit de Sant Jordi a la festa de l'aniversari. I el barret, molt apropiat, de veritat.

Pierre Nodoyuna ha dit...

El sosdit va celebrar el seu 47è aniversari el dia 21 de març i hi vaig passar per casualitat, òbviament. La seva pregunta va ser: "ostres, com ho sabies?" la meva resposta va estar a l'alçada: "els geògrafs ho sabem tot" (però no em va convidar).
Ara, t'he de dor, Roy, que abans d'anar-hi amb tu hi havia estat una o dues vegades i ara, per culpa teva, ja hi he anat 3 o 4 cops més (ahir una altra vegada, amb l'Assumpta i una alta parella amiga nostra: per mi va caure una pinta de guiness i una ampolla d'affligem)

Roy Batty ha dit...

Home, jo ho deia perquè la data de la foto era d'ahir. I com ell me la va enviar ahir i tu l'havies penjat avui ... De totes maneres, tranquil·litzam, si us plau. Digue'm que na Assumpta no estava també a la festa i portava el mateix barret. Puc pagar una fortuna si tens un negatiu de la foto!

Pierre Nodoyuna ha dit...

La foto la deurien manipular (només rebaixar-li la resolució) ahir, però està presa el dia 21. L'Assumpta no hi era (ni en sap res, compte, eh?)
Ara, però, m'has d'explicar això dels negatius: encara estem així, Roy? Encara vas amb pel·lícula per revelar? O és que et penses que les fotografies digitals també tenen negatius?

Roy Batty ha dit...

Tens raó he utilitzat una vella expressió, tots estem a l'era digital. No li diré res a l'Assumpta, no pateixis. Ja me'n deus dues amb aquesta!

sinfu ha dit...

No sé que dir anymore!!!!!!!fantàstic tot plegat, el servei d'informació, la foto, els barrets, la cara d'en Pierre i la del col.lega....ara que jo encara tinc l'email de l'Assun, i si no tinc una resposta aviat per part del Doctor Pierre, potser que li passi un mail amb la foto...així que, ¿Qué hay de lo mio Pierre?

Roy Batty ha dit...

L'Assumpta té una adreça email? I com és que tu la tens?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sí, tenia una adreça, però se l'ha canviada. Ara és aquesta: assumptetaquescombravalescaleta@yaoigo.cat

sinfu ha dit...

Pierre, em sembla que fas tard, ja li he enviat el mail i diu no sé que de que tu dormirás a una estora del balcó ...i si vols l'adreça Roy, jo te la puc facilitar per una quantitat raonable...perque tots tnim un preu!

Roy Batty ha dit...

Si, és el que deia en Hands quan cobrava d'en Joan Nunes: un home que no té preu és perquè no val res. Després va venir l'historia de l'importació ilegal de birres cubanes Bucanero, els programes de TV amb la paraula codi: orenetes i tota la resta. I ara és el tio més ric i temut de La Ràpita.

Israel Hands ha dit...

I no oblidis el contraban de Moritz a Helvetia.Per cert,una fotografia impagable.

Roy Batty ha dit...

Ni la Moritz ni la sal, ni la penya que les van portar se m'oblidaran mai, company. Bé, el tio que va portar el Tullamore, tampoc.