diumenge, 11 d’abril del 2010

Proposició d'un nou punt de trobada

Després de les informacions tendencioses d'en Long John, deixeu-me presentar-vos el restaurant de cuina experimental on havia pensat deixar-me invitar.
En primer lloc, podeu comprovar que el nom del restaurant il·lustra sense equívocs que demanar el vi de la casa pot no ser una idea brillant. Clar que, potser sigui el mateix cepage que el del vi d'aquell famós bar de Cerdanyola. Per evitar-nos sorpreses, havíem parlat amb en Marcos de demanar al sommelier (els espanyols fins i viatjats l'anomenarien sumillier) un parell d'ampolles d'una marca extraordinària de Ribera de Duero: Emilio Moro (a una estanteria del Carrefour a la foto de l'esquerra). Com molt bé diu en wasa! al seu comentari anomenat El novio del lechazo: comentar este vino es como descrivir un amanecer a un ciego ... i com parlem del Dopazo ...
Altrament, podeu constatar que és un lloc on entenen. No, Sinfu, no t'embalis, vull dir que "En pulpo y Lacón, Bar Dopazo, entiende un montón". En conclusió, la meva idea era d'anar a dinar amb en Long John i, si l'aprovàvem, proposar-lo al Flint's Crew com a punt de trobada alternatiu. Però clar, com en Long John es va rajar, com sempre fa ....

2 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Parlant de catalans, mirat aquest vídeo ... en Quim Portet, tio!

Roy Batty ha dit...

Aviam, aquesta va pels menys universals dels catalans del GS. Que dic jo que, si us passeu pel Carrefour i us podeu agenciar una ampolla d'Emilio Moro, us la beveu, i ens feu 5 cts ... doncs que seria un detall. No us en foteu, que jo me'n recordo d'un cop, fa molts anys, que'n Hands me va recomanar un vi de Valdepeñas: Viña Albali. I va resultar un brillant compromís de qualitat/preu d'un vi que mai se m'hauria ocorregut de comprar sense el seu consell (bé, també me va passar una ampolla de degustació que va pesar lo seu en l'elecció).