divendres, 16 d’abril del 2010

Quina pena !

Vull dir que quina pena l'hi haurà fet a més d'un que en aquest país no es conegui la lletra enye i que quan es van donar compte de l'error el toldo ja estigués muntat i, segurament, pagat. De totes maneres, tampoc hi ha bufetades per entrar al local, malgrat el ganxo que han ficat a la porta. 

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Però aquest garito està a prop de casa teva o a Calanda? Per cert, la darrera vegada que vaig estar a l'aeroport de bcn, em van donar a una de les botigues d'Aldeasa (després de comprar tabac i Jameson) un parell de samarretes de regal, de baixa qualitat i amb la lletra Ñ estampada per més inri. Van de conya per netejar els vidres!

Roy Batty ha dit...

A casa meva, home. I la Calanda és una birra produïda als Grisons.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Aquest got em falta

Roy Batty ha dit...

Oído, barra !!! Ara bé, si mai prefereixes una ampolla de vi del Valais pel mateix preu que el got.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Entesos, moltes gràcies. Em guardo l'enllaç per quan tingui lloc per guardar-les totes...

Roy Batty ha dit...

Doncs jo no estic segur de que ho hagis entès. En tot cas, abans de comprar-les totes assegura't de si algú ja ha trobat alguna. No és fàcil, perquè és una birra que es distribueix preferentment als Grisons, però no recordo que ningú hagi dit que sigui impossible. ;-D

Israel Hands ha dit...

No ho entenc,anava a posar que el que jo conec de Calanda són els préssecs,però en vista de l´evolució del post crec que queda fora de lloc.
Per que deu ser que sempre acabem parlant de birra?

Roy Batty ha dit...

Home, per raons filosòfiques i també per no parlar de la palillera. Que no, que no hi ha cap error d'ortografia, ni és cap marranada. Es, simplement, una altra Calanda.