dilluns, 26 d’abril del 2010

quién sabe dónde? II

Acaben de publicar-se les imatges exclusives d'un dels pirates més temuts de La Ràpita: Israel Hands. En aquesta imatge el podeu veure amb dos dels seus tresors més apreciats i amb un barret, que li va vendre un moro, al que podreu llegir: I Sailed with Long John Silver's, que sempre queda millor que dir jo he begut un carajillo al Sibaris i no m'he mort. Al davant, el podeu veure amb una cistella amb tot l'or que s'ha fet aquest hivern venent sal als països del nord. Pacotilla, que diu ell, en comparació amb el tresor que té a la seva esquerra. I tinc més tresors que no surten a la foto va dir-li a aquest corresponsal treien pit: orgullós com el que més. Darrerament no se'l veu gaire per les pàgines de l'òrgan oficial dels Kremlins. Les velles de La Ràpita diuen que s'ha llençat a noves aventures, d'altres diuen que la tia Emma està que no vegis d'enganxada al Facebook i que no li deixa l'ordinador per petar-la amb la resta de la tripulació del Flint. Esperem una explicació raonada de la seva part perquè la seva absència es troba a faltar moltíssim. Voto a brios!  

6 comentaris:

sinfu ha dit...

es veu que pel maestrat sempre hi ha hagut pirates i bandolers, però per llei, si en hands descobreix un tresor, l'ha de repartir amb tota la tripulació!

Israel Hands ha dit...

...i a parts iguals,no ho oblidis.

Roy Batty ha dit...

Espero que esteu parlant del tresor de la cistella i no de la tia Emma.

Roy Batty ha dit...

Aquest tresor el va trobar en Sinfu al darrer abordatge i se'l va quedar per ell sol. També el voleu repartir entre la tripulació o li podem deixar per ell sol?

Roy Batty ha dit...

Ep! Que espero que us heu donat compte de que no és la Shakira de veritat. Es que, s'ha de fer molt de compte amb això de les disfresses.

Roy Batty ha dit...

Aviam, que aquí del que es tracta és de saber de quina tripulació estem parlant. Vull dir que no us aneu a creure ara que la del Flint és la única amb la que ha navegat en Hands. Si voleu una prova busqueu: La integració urbana a l'aglomeració de Granollers. Joan NUNES i ALONSO; Núria PUIG - SUREDA; Enric RODELLAS; Alexandre COSCUELA; Àngels BOXADÓS; Montserrat MERCADÉ; Mateu LLEIXÀ; Fina LLADÓ; Francesc CARBÓ; Santiago MARTÍNEZ; Joan Carles VALERO. Mecanografiat, 3 volums 136, 203, i 158 pp. Conveni Diputació Provincial de Barcelona - Universitat Autònoma de Barcelona. Bellaterra, 1987 - 1989. Bibl./11.