dimecres, 14 d’abril del 2010

Fresas Salvajes?


Pel que sembla hi ha marro del gran a Helvècia amb les maduixes de Lepe. Esperem notícies del nostre corresponsal al país alpí i li avancem les mesures que l'ajuntament de Lepe està preparant per recuperar aquest mercat,(tot dient que les seves maduixes són biològiques) amb l'inestimable ajuda d'un gran cantant...quedes avisat!

8 comentaris:

Fluvià Rivers ha dit...

Camilo Sesto!!! Només ell!!! No hi ha unes Fresas Salvajes del director suec Igmar Bergman?

Roy Batty ha dit...

No creguis que ve d'ara, Ja fa anys que hi han campanyes contra els productes espanyols. I no solament els de Lepe. De fet, he vist uns quants reportatges a la tele Suïssa on interviuaven la penya del SOC a Andalusia i quan veies les condicions de treball (esclavatge!) de la penya se't fotien els pels de punta. Aquesta és una. L'altra tota la química de la producció i el desastre ecològic: en particular l'explotació dels aquifers fòssils i la seva contaminació a Almeria. També vaig al.lucinar amb les muntanyes de plàstic dels hivernacles amb les que no saben què fer. I tot això combinat amb una maduixes super dolces, que semblen pometes per la talla i a uns preus desafiant tota competència.

Roy Batty ha dit...

Sobre l'aspecte musical del post, dir que el mono de mecànic del xicot el trobo molt aconseguit. També que has tingut un gust exquisit al relacionar l'article amb la banda sonora. Ara bé, començo a tremolar amb la sola idea de que un dia ens facis un comentari sobre la producció de bananes a Canàries. Clar que, coneixent-te, segur que escolliries una altra banda sonora de la mateixa artista.

sinfu ha dit...

He vist cremar piles de plàstic a Almeria...i també les cases dels nous rics de El Ejido ( fa quatre dies eren pobres com les rates i ara tenen una de les taxes de suicidi més gran d'Aspinia). Ara que com les maduixes del meu jardí ...

Roy Batty ha dit...

No vacilis, Sinfu. Com jo dic al meu espai al patatabrava: jo he vist coses que vosaltres no creuríeu. Atacar naus en flames més enllà d'Orió ... He vist raigs C brillar en la foscor prop de la Porta de Tannhäuser... També he vist The Thunderbirds Lost in Space i, naturalment, Star Trek!!! I sé que tots aquests moments es perdran en el temps, com llàgrimes en la pluja ... Es l'hora de morir ... de riure? Canviant de tema, avui he passat davant d'una épicerie, he pensat en el post i he fet aquesta foto. No son de lluny les maduixes de les que parlem: enormes i en caixa de fusta. Però és que n'hi ha per tot arreu. De fet, el rollo de les maduixes espanyoles és un exemple de la bogeria de la globalització. Mira d'on venen els melons! I afegir que la mongeta verda ve de Kenya, els espàrrecs de Mèxic o de Perú, les taronges de Brasil, i altres fruites de Sud-àfrica.

sinfu ha dit...

Fa poc que vaig veure un programa a la bbc on parlaven d'això. Per un costat visitaven uns productors de melons i síndries del Punjab, que estaven acabant amb els aqüífers de la regió i després seguien els productes fins a arribar a a una taula plena d'adolescents a Islàndia! Per cert, estem esperant les cendres volcàniques i de l'aeroport de Cork no surt cap vol.

Israel Hands ha dit...

a hores d´ara ja t´hauran arribat les cendres,que aquí ja han passat el Pirineu.

Roy Batty ha dit...

Nins, quin rollo això del mon globalitzat. Acabo de veure a TV5 Monde el dramón que representa l'erupció del volcà per l'economia de l'illa de Guadalupe (antilles franceses) perquè no poden exportar melons per avió a la metròpoli i ... de veritat que n'hi ha per llogar-hi cadires!