dimarts, 27 d’abril del 2010

El campió mundial de gaites fa anys


Com a bon agent de la TIA en Batty, tot i fer-nos creure que havia patit moltíssim en aquell bar ple de gallecs, no va tenir cap problema en infiltrar-se en aquella comunitat. I més quan algú el va reconèixer de quan a la temporada 2004-05 es va fer amb la lliga gaitera d´Helvetia. I ja posats, aprofitarem per a desitjar-te que passis un gran dia del teu aniversari, com segurament et mereixes.

11 comentaris:

sinfu ha dit...

Òstia Roy... Japi Birdai!!!

sinfu ha dit...

sort que no fas dir campió mundial de soplagaites...

Pierre Nodoyuna ha dit...

Jo m'adhereixo a les felicitacions i com que no te les puc portar, em prendré 51 cerveses a la teva salut...

Israel Hands ha dit...

No si,ja dic jo que parlem del que parlem sempre acabem amb cerveses.O sigui que també m´adhereixo a la celebració de les 51 a la salut de l´helvètic.Hips!.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Home, és que som com som, venim d'on venim i vés a saber a on anirem a parar (vull dir a quina cerveseria). Amb tanta cervesa m'ha vingut al cap la vegada que érem a l'Ordóñez (quins records...) amb una taula plena a vessar d'envasos buits de cervesa (i algunes encara una mica plenes, a mig fer la feina) i se'ns van acostar un parell d'alumnes (noies, per més senyes) de psicologia que feien una enquesta sobre els hàbits de consum d'alcohol a la universitat. Òbviament, ens vam avenir a respondre-la amb la major seriositat.--

sinfu ha dit...

veig que conserves molt bé la memòria per depèn de què...recordes el dia que et vas ruixar amb el vi d'una bota al Montseny?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Segur que era jo?

sinfu ha dit...

seguríssim! Erem a prop del Turó de l'Home, hi havia gent saltant en parapent i algú va portar una bota de vi. Tu la vas agafar i vas obrir el tap gran i sense mirar vas fer el gesto de beure i ...el vi et regalimava per la barba i el jersey! quin tip de riure...

sinfu ha dit...

el dia de l'enquesta a ca l'Ordóñez, hi havia en Roy? portava la xupilla vermella de muntanyenc? en Hands duia la cresta al cap? i tú...t'estaves fotent un entrepà de truita amb formatge?

Pierre Nodoyuna ha dit...

La memòria no m'arriba a tant, però si creiem en les estadístiques i les probabilitats, quasi segur que ho has clavat...

Roy Batty ha dit...

Gràcies a tots per l'aniversari i al Hands per la foto, que m'ha fet pixar de riure. Pel que fa a les dues psicòlogues ... doncs si, que jo portava la jaqueta d'escalada (xupilla vermella, ja et donaré a tu, Sinfu) i, ara no me'n recordo si va ser aquest dia, però en una enquesta al bar, recordo haver emborratxat una psicologa que'm va acabar fotent una tabarra sobre els problemes que tenia amb la seva mare i se la vaig acabar filant amb una excusa de les meves a un tio que es deia Miguel Angel. No sé si us recordeu d'ell, estudiava historia, era del meu barri, molt mono (primet, rosset, ulls blaus), sempre anava cremat i amb un tio grassonet (que anava més cremat que ell) i que era de El Burgo de Osma). La tia no m'ho va perdonar mai. Nchst!