dimarts, 4 de maig del 2010

Oktoberfestival


Que està passant al Geògraf Solitari??? Ha estat localitzat a la prèvia del festival de marres en Fluvià Rivers. Si, si, com llegiu. Suposadament els darrers posts del bloc l´han fet decidir a fer una visita a la festa, i sembla que no precisament per a cercar gerres de birra per a en Doc.

9 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ja entenc el que vols dir. A mi també me sembla que no està massa bé que aprofiti de la Oktoberfest per dedicar-se a birlar americanes a la penya que ha begut massa. Per cert, no sabia que la seva cosina treballava a la Oktoberfest. Es veu que està molt contenta amb la feina que fa.

Roy Batty ha dit...

Per cert, Rivers. Molt macos els pantalons.

sinfu ha dit...

Sempre hi ha un espavilat que arreplega les carteres les bosses i les jaquetes...segur que també s'apalanca les birres dels demés quan no miren.

Roy Batty ha dit...

Ja tens raó, ja. Si és que ha tingut la cara d'arreplegar amb la filla de l'amo del bar i fer-la passar per la seva cosina!

Israel Hands ha dit...

Home,feliç se´l veu al xicot...tot i la vestimenta.Ara que,segur que es passa tant poc pel GS per què ja veieu en què ocupa el temps.Serà granuja?

Roy Batty ha dit...

Home, és que deu estar molt enamorat. Has vist quin rellotge més chic li ha regalat a la filla de l'amo del bar?

sinfu ha dit...

segur que el rellotge l'ha sirlat d'algun que dormia la mona...

Israel Hands ha dit...

De ben segur que d´aquesta es deixa la docència.

Roy Batty ha dit...

La docència no sé, però veient-lo enganxat amb la filla de l'amo del bar i amb tot el que s'ha pispat (americanes, rellotges, etc.) me sembla que la decència si que l'ha deixat de banda. Jo, és que no m'ho espera d'ell, la veritat.