dimarts, 4 de maig del 2010

Oktoberfestival II


Qui anava a dir que els dos paparazzi que perseguien al Geògraf Solitari acabarien essent enxampats? Si per un moment en Doc va pensar que aquests dos pàjaros li farien incrementar la seva col.lecció de gerres i gots de birra, anava totalment equivocat. L´èxit d´en Fluvià els va obrir els ulls al que donava de si el coi de festival. I no ens estranyaria gens que el Doc agafi el primer vol que trobi cap a Munic.

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Caram, Hands. Se us veu molt contents. No seria que l'altre paparazzi us va dir de mirar l'ocellet? Parlant de l'altre paparazzi, estava tant content que se li van ficar les orelles blanques, tu. Jo l'he vist a una altra foto amb en Doc on feia la mateixa cara. Naturalment no té res a veure.

Roy Batty ha dit...

Deu meu! Estic tremolant sols de pensar amb la mitja dotzena de fotos de diversos tamanys i temàtiques variades, amb dos o tres vídeos de propina, amb que'ns obsequiarà en Sinfu en quan vegi aquestes fotos. Desperta, ferro!

sinfu ha dit...

ep! i jo no tinc cap birra a les mans?

sinfu ha dit...

ara no li digueu a la Julie res, però no és el que penseu, aquesta és una profa de lingüística que m'ajuda fora de classe...

Roy Batty ha dit...

Home, com que't vas fotre el contingut de la gerra dins dels pantalons per fer baixar la temperatura!

sinfu ha dit...

no se t'escapa res!!!

Roy Batty ha dit...

Escolta, Sinfu. I si, mentre jo m'ocupo dels gots, tu et dediquessis a buscar-li samarretes al Doc. Estic segur de que mataria per la que portes a la foto.

sinfu ha dit...

farem el que podrem, i si sou bons tots plegats inclús us enviaré uns posagots molt macos eh?

Israel Hands ha dit...

I si ara li pega per col.leccionar samarretes i posagots?Haurà de canviar de vivenda o llogar un maguetzem al polígon de Cergdanyola.

Roy Batty ha dit...

A mi, ja sabeu que no m'agrada fotre merder però, veient el que estava mirant a la pantalla del seu ordinador, me sembla que està pensant en col.leccionar altres coses.