dimecres, 26 de maig del 2010

Lipdub dels Geògrafs Solitaris ?


   
Pensant on podria amagar-se la facció universitària del GS, se'm va ocórrer que muntant-se un Lip Dud de final de curs. Un Lip Dub, ja ho sabeu, és un clip realitzat en un lloc de treball o estudi amb una coreografia basada sobre un tema musical que els participants segueixen en playback.
Tot i que la cosa va començar el 2007 amb una agència de publicitat americana, va ser al 2009 amb el clip dels estudiants de comunicació  de l'Université du Québec à Montréal (UQAM) que el LipDub es va convertir en un fenomen planetari que va ser analitzat fins i tot per la CNN. Si actualment ja han rebut prop de sis milions de visites a youtube (un dels clips més visitats, fins i tot més que el tema original dels Black Exed Peas), la veritat és que la penya ha decidit seguir el fenomen per tot arreu. Un dels més recents, fa just dos dies, és el de la Universitat de Vic (UVIC), que jo trobo super ben parit. Més tenint en compte que els 170 participants de l'original s'han transformat en prop de 900 al segon. Ja se sap que, a casa nostra, el sentit de la mesura ...

16 comentaris:

sinfu ha dit...

Boníssim! sobre tot el de Vic. Ara que no sé si en seríem bastants per fer una cosa així, a no ser que el doc arreplegui els seus alumnes i fins i tot la Sor Citroën hi participés!!!

Roy Batty ha dit...

Bé, no està escrit enlloc que hagis de ser més de cent. Podríem fer una cosa més humil basada ... en un tema dels Blues Brothers. Deixo l'elecció al Long John que és l'únic de la colla que ha viscut de la musica.

Israel Hands ha dit...

Si més no ens pot servir per a tornar-nos a veure,que ja està be que sempre fotem les birres com a excusa.Mmmm...els Blues Bros.,genial.

Israel Hands ha dit...

Per cert,que l´Alba a la facultat de Turisme (si,i Geografia i Ordenació del Territori.Al final la Gerda anava ben encaminada)també va fer un Lipdud (que si no és per tú,Batty,no sabria que collons és).Us deixo l´enllaç per si teniu ganes de veure-ho:"http://www.youtube.com/watch?v=b0467ebgjTU".

Roy Batty ha dit...

Collons, Pirata! Ja has vist que hi ha cinc "Albas" a classe? Mira de no equivocar-te quan vagis a veure-la, no sigui que algú es pensi una altra cosa. Bé, també he vist que hi ha una Eva Soriano, però a mi, com ja saps, a mi no m'agrada ficar-me en la vida privada dels amics.

Roy Batty ha dit...

Per cert, Hands. Que dic jo que podries demanar-li a la Yeisi del patatabrava que si ella també va participar al Lipdub de l'Uni de Vic. I si ho va fer, si era la de la barretina, la del Barça o si estava al mig dels castellers (en fi, ja m'entens). Jo podria fer-ho, però ja saps que va tractar-me de psicòpata i jo tinc la meva dignitat. Tu, en canvi, tret de lo de "despertarse y encontrarse con que el tio era su peor enemigo ..."

Roy Batty ha dit...

Ja per acabar. Que acabo de veure que la penya de la Uni de Vic ja havia assajat la cosa abans, d'una manera molt més lleugera i en versió feminista (estaria la Yelsi també?) : http://www.youtube.com/watch?v=9fhtL0el0Qs . I és que ja ho deia el gran Eugeni d'Ors: Els experiments, amb gaseosa.

sinfu ha dit...

Així que la teva filla segueix la tradició familiar? de fet tu també vas ser part del món de la faràndula, el que passa és que no teníem l'intre-net...

Israel Hands ha dit...

Be Sinfu,deixem-ho en que era un treball per a una d´aquestes estranyes assignatures que fa,per què de moment no és massa de la faràndula.

Israel Hands ha dit...

Batty,tu creus que la yeisi encara volta pel patatabrava?Mira que allò està tot més mort...Per cert,ja has apuntat que vols fer abans dels 25?...pffff!

Roy Batty ha dit...

Home, se m'ha passat pel cap de deixar alguna parida, però com l'entrevista de treball m'ha semblat insuperable, humilment, ho he deixat córrer.

Roy Batty ha dit...

I pel que fa a la Yeisi, és veritat que des de que va anar a veure al Valentino Rossi a Montmeló que me sembla que ja no es va passar gaire. Però, home. Jo crec que val la pena que li demanis i que ens digui on surt (si diu que és la de la barretina ho tenim fotut, però).

Roy Batty ha dit...

I parlant d'on surt ... També seria un detall que'ns diguis on surt l'Alba (la teva!) que m'he tornat mico buscant-la!

Roy Batty ha dit...

Aviam, que no s'ha dit encara aquí, però que m'agradaria deixar dit que el vídeo original també està força bé. Dit això, he trobat uns LIP DUB's d'unes altres Uni dels països sense nom (Obrint Pas dixit): L'Universitat Jaume I de Castelló, amb un tema que'n Hands adora; L'Autonoma de Barcelona que, es tant internacional, que ja ni parla català; en el mateix registre, el de l'uni de les Illes Balears; la del personal de la Politècnica de Catalunya, força ben parit, amb molt bon rollo i amb un tema que m'encanta. Sinó, per acabar teniu els de l'Escola de Disseny de Sabadell (ESDI University in english), amb la modèstia endèmica amb que es coneix als habitants d'aquesta part del país.

Israel Hands ha dit...

L´Alba surt entre els minuts 1:32 i 1:41 a l´esquerra de la pantalla.Veuràs que és la més baixeta.

Roy Batty ha dit...

Quina ilu de veure-la, Hands! Clar que no la veia, si està mig amagada i no mira a la càmera Grrrr Grrrr. Fes-la un super-peto quan la vegis.