divendres, 28 de maig del 2010

Olimpiadas Geografía 2010???


Ja fa dies que s'ho calla el molt bandarra. Sempre diu que té molta feina, que no sap d'on trèiem el temps, que si naps, que si cols, que si tomba, que si gira....Però tot s'acaba sabent i com que el Geògraf Solitari té agents infiltrats a tot arreu ens han arribat notícies de que en Pierre va guanyar la I Olimpiada española de Geografía. Es veu que ningú s'hi volia apuntar, van pensar que calia córrer i fer esport, i és clar això de suar...així que per unanimitat van decidir que en Pierre representaria al Departament en la modalitat de veterans i que si guanyava es quedaria els diners del premi i santes pasqües. Resulta que només hi era ell a la prova de veterans i després de començar a dir "Las rías bajas son, a saber..." li van dir que ja n'hi havia prou, que agafés la pasta i deixés de donar la brasa. Fins aquí, molt bé, felicitats, però...que et tiris el número i muntis una festa i no ens diguis res??? Quina barra!!! Aquests si que no s'ho van perdre...

4 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Definitivament, no se us pot amagar res...
Avui mateix, però, tindreu una altra versió del meu llarg silenci, que sortosament ja s'ha acabat (temporalment, com sempre, fins a la propera emmerdada)

Israel Hands ha dit...

Osti Sinfu,la foto deu estar feta a la sortida de la festa vistes les risotades d´aquell paio amb nom de whisky.
Ah!i benvingut de nou,Pierre.(Free tapas and Beer...jijijjij!!!9

Roy Batty ha dit...

La hòstia! Que no m'havia donat compte que'n doble cercle sortia a la foto, tios. Lo teu és una fixació, Sinfu. Que si, que estàs que no vius amb la Sor i el Don. I tu, Pierre? El teu llarg silenci segur que té més a veure amb un tribunal de tesi que no amb les free tapas and beer, oi? Per cert, en Toloriu segueix roncant com un desesperat?

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema. Si la participació a la visita geográfica de campo por la ciudad de Palma (visita de camp a una ciutat?), va ser multitudinària (25 persones), no us dic res pel que fa a la participació a l'olimpiada. En fi, per no parlar del blog Coordinació Geografia que, incomprensiblement, té menys seguidors que el Geògraf Solitari. I això que té uns materials de suport per les proves de selectivitat d'alta qualitat. Perquè després ens riem de les high school, companys!