dimecres, 5 de maig del 2010

Oktoberfestival IV

La que s'ha liat! Pel que sembla l'Assumpta ha vist les imatges de l'ordinador portàtil del Pierre i li ha fotut una bronca de cal 10. Ell es va escapolir passant-li el mort al Toloriu, "és un e-mail dels que m'envia en Toloriu de tant en tant, ja ho saps dona, ell és així..." L'Assumpta se l'ha cregut (com es va creure aquella història dels spagettis, o la de l'arpa celta...). Tot i això, per no sortir amb les mans buides i fer-li pagar el mal trago al Pierre, l'ha obligat a portar-la a Helvècia un altre cop, i en Pierre ha acceptat sense dubtar-ho ni un moment, perque de passada, en podria endur tots els got que en Roy li ha anat arreplegant aquests últims dies (pel que sembla, ja no saben on posar-los, fins i tot el bunker està a petar de gots). El viatge l'han fet en tren, encara que ella volia anar amb avió i en Pierre l'hagut de convèncer fotent-li la trola de les cendres volcàniques. També s'ho ha cregut. En Roy els ha anar a buscar a l'estació, i han anat a fer una cervesa. Camí de cal Roy, han parat a fer un entrepà al xiringuitu d'un amic comú, però el paio no hi era (hi havia un cartell que deia no sé què d'un festival de c... i no es podia llegir res més, així que s'ha cregut que era un festival de Cros, per que el nano, és un atleta). No em vull ni imaginar la cara de l'Assumpta quan vegi la muntanya de gots que li tenen preparada i el perquè del viatge en tren...

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Mira que't vaig dir: no facis fotos a la cuina, que la gent es pensarà que som uns guarros. I tu, res. Si és que per fer-me quedar malament ets únic. I clar, no tenies prou amb mi, que has hagut de treure lo dels spaghettis quadrats. I a més, criticar al rei de la merguez! Nchst!

Roy Batty ha dit...

Sinfu! Tota aquesta parrafada no estaria justificada per fer desaparèixer de la pàgina principal la teva foto al damunt del tractor, oi?

sinfu ha dit...

Jo només sóc un fidel notari de la realitat...

Roy Batty ha dit...

Amb amics com tu ...