dissabte, 22 de desembre del 2012

Avui hem superat les 50'000 visites !!!


Gràcies a l'infatigable participació de la tripulació del Flint, a les visites dels amics i dels simpatitzants del Geògraf Solitari, però també gràcies a les visites d'un munt de desconeguts, i també la d'aquells coneguts que ens voldrien veure empalats un dia: gràcies a tots vosaltres ... avui hem superat les 50'000 visites a la nostra pàgina. Si el passat mes d'Octubre celebràvem les 40'000 visites en quatre anys, avui podem celebrar les més de 10'000 visites en menys de tres mesos. Visites de tot arreu: avui, el segon lloc estava ocupat per les visites provinents dels USA, el cinquè d'Austràlia, seguit per visites provinents de Xina, Colòmbia i Madagascar. Una mica a l'imatge de la nostra taula al Bar dels Ordóñez (a la facultat, per aquells que no ho sàpiguen), el nostre lloc de trobada segueix interessant un munt de gent. Gent que coneixem, i gent que un dia coneixerem. En fi, gràcies a tots per estar per aquí o per haver passat un dia. Vinga, quin és el proper objectiu que ens fixem pel 2013?

8 comentaris:

Lourdes ha dit...

ENHORABONA PER ELS 50.000!!!! A veure si l´any vinent la gent s´anima a fer comentaris!!!

Roy Batty ha dit...

Hola guapissíma! De moment tu ja t'has animat, i això compte. Per cert, si un d'aquests podrits de la tripulació et demana quin ha estat el tracte. tu li dius que sols ha estat per amistat, com ja vam quedar, ok?

Israel Hands ha dit...

A veure companys,això s´ha de celebrar.O sigui que ens haurem d´anar posant les piles.
I una altra cosa:10.000 visites des de l´Octubre fins ara?,jo diria que,sense ànims de treure mèrits a ningú,en Sinfu amb el seu carisma i el seu feeling al twitter a promocionat el bloc fins a límits insospitats.I més amb lóbservació que has fet,Batty,sobre la procedència de les darreres visites.
En fi,enhorabona i a passar bones festes.

Israel Hands ha dit...

Hores d´ara ja ens han visitat 124 persones més.Ja dic jo que el twitter d´en Sinfu fa molt.

Israel Hands ha dit...

Hores d´ara ja ens han visitat 124 persones més.Ja dic jo que el twitter d´en Sinfu fa molt.

Roy Batty ha dit...

La veritat és que si. I molt més des de que va tenir la idea de gravar-se en aquest vídeo comercial per incitar al personal a visitar el GS quan torni de la feina el vespre.

Lourdes ha dit...

Per cert!!! Que joves estaven tots els membres de Queen, en especial en Fred Mercury. Es veu que encara no estaba de moda la depilació masculina. Si es veies ara...

Roy Batty ha dit...

Dona, si hi ha una cosa de la que estic segur és que, amb pel o sense, li encantaria tornar-se a veure. I sobre la depilació masculina ... deixa'm dir-te que la majoria dels membres de la tripulació no ens depilem. I en Sinfu diu que ell tampoc.