divendres, 21 de desembre del 2012

quia pulvis es, et in pulverem reverteris ...

Memento, homo, quia pulvis es, et in pulverem reverteris, és a dir: Recorda, home, que ets pols, i en pols et convertiràs. En fi, que si avui s'ha d'acabar el mon, millor deixar-lo amb un somriure, no? I què millor que fer-lo sobre la temàtica de la mort?  Som-hi, doncs. Tres escenes que espero que us alegrin el dia:

La primera, una escena inoblidable del film de Ethan i Joel Coen The Big Lebowski (1998): Jeff Bridges i en John Goodman senzillament superiors!



La segona, una escena inoblidable d'un film inoblidable: Meet the Parents (2000).  Aquí abaix només el resum. Si punxeu aquí podeu veure la escena completa. Sublim !



Finalment, la mateixa temàtica en plan bèstia a Due Date (2010), també inoblidable !!!

6 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Bones escenes i molt bons films,tot i que el darrer encara no l´he vist.Ara que,mira que etiquetar amb necrològiques aquest post...

Roy Batty ha dit...

Home, si el mon s'ha d'acabar realment, no sé amb què vols que etiqueti el post XDDD. Perquè, tu no compartiràs amb en William Saroyan allò que va dir de que : Todos tenemos que morir, pero siempre pensé que en mi caso podría darse una excepción?

Lourdes ha dit...

Ei!! Geograf Solitari, gracias per fer-nos riure una estona, que sempre va molt be!!! ah!! i felicitats per sobreviure a la fi del mon!!!

Roy Batty ha dit...

Què vols dir amb això de felicitats? Que no vam quedar amb que només s'havien de morir els pijos? Sabes? Osea, que no fotis, que jo tinc una reputació, dona. No com en Sinfu. El que passa, es que a mi no m'agrada parlar malament de la gent. Però això tu ja ho saps!

Israel Hands ha dit...

Apa Batty,ja pots llevar l´etiqueta que no s´ha acabat el mon.Ah!,i felicitats mestre!

Roy Batty ha dit...

Home, felicitats a tu també. I que trigui!