divendres, 7 de desembre del 2012

temps de neu ...

Res que, aquí me teniu a la pausa del piti de la tarda, després de la nevada d'aquest migdia, i abans que el conserge es fiqui a netejar compulsivament la neu de la terrassa de la cafeteria del curro. Des de diumenge que no para de nevar. I segons les previsions, tret d'una treva el diumenge, ho seguirà fent almenys fins el proper dimecres, suau però. Ara que, sembla que demà serà el dia més divertit de la setmana. I es que ens han anunciat una temperatura mínima de -11°C. Diumenge serà solament de -10°C.  Dilluns, el dia que farà menys fred, la mínima estarà a -3°C, dimarts altre cop a -10°C i dimecres a -12°C.  La diversió total però, és que tota aquesta neu es transformarà en gel i que la sal no fa cap efecte a partir dels -10°C. Altrament, no us preocupeu, que sé cuidar-me. Avui al migdia, amb els companys de la feina, ens hem cruspit una choucroute garnie, i ens hem quedat la mar de bé. (veieu el telenotícies de la RTS d'aquest vespre)

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Havia de passar! Els carrers plens de neu, i jo havent d'omplir d'aigua les galledes i les olles de la cuina perquè, aquest vespre, ha rebentat una canyeria d'aigua al carrer. Es una passada veure els operaris treballant sota la neu, tallant l'asfalt per accedir a la fuga. En fi, aviam si ho poden reparar aquesta nit i demà podem prendre una dutxa calenta pel matí. Cagon Sant Petersburgo!

Roy Batty ha dit...

Oops! Se m'havia oblidat de dir que, a les 20h00 ja havien reparat l'averia i estaven enquitranant altre cop el carrer. Poc més d'una hora després ja havien plegat.

Roy Batty ha dit...

Hi ha moments en la vida en que't fiques el despertador un xic abans per allargar les hores del dia. Avui ha estat un d'ells. Tenia ganes de viure el silenci de l'alba combinat amb el silenci de la neu, i reflexionar sobre un munt de coses. La natura ha estat benèvola, i m'ha obsequiat amb una lleugera nevada darrera de la qual es veien uns núvols que, en trencar-se tímidament, deixaven entreveure els estels que amagaven. Un silenci que només ha estat trencat un instant per la lleva-neus que ha passat puntual a les 5h00 del mati.Moments d'una vida, que deia el títol de l'àlbum d'una penya que vaig conèixer long time ago.