dimarts, 4 de desembre del 2012

una altra de "femmes fatales" (II)...

Lars Von Trier: Nymphomania
No riguis, home. Que és molt trist!
No sé si heu escoltat parlar de la ninfomana de Munich. Resulta que, el passat mes d'abril, els diaris publicaven la noticia d'un ciutadà que creia haver trobat el reconegut premi a les seves  fantasies sexuals en una dona que va trobar a un pub de Munich. En fi, resulta que la dona en qüestió era insaciable i que el ciutadà, no podent satisfer els seus desitjos, i no veient la manera d'escapar, es va pujar al balcó i va trucar a la policia perquè l'alliberés d'aquella dona. A ell el van alliberar, i a ella la van tancar a un psiquiàtric ... d'on va sortir un mes més tard per tornar a fer la primera plana dels diaris. Segurament desenganyada per la producció nacional, la senyora va obligar a seguir una marató de 36 hores non stop a un pobre africà que va enredar al bus. El pobre home es va poder escapar a pel. Uns ciutadans, que el van trobar plorant pel carrer, el van recollir i van trucar a la policia. Quan la policia va arribar a casa de la senyora, es van trobar amb que estava nua i en plan warrior. Declinant la invitació, la policia la va tornar a tancar altre cop al psiquiàtric. I bé, la noticia del dia és que, després d'un altre marató sexual, han trobat morta Antje C. al seu llit, amb un paio que s'havia quedat dormit al seu costat després de la performance. La policia, que no s'acaba de creure que el tio hagi pogut acabar amb ella, espera el resultat de l'autòpsia. Mentre, sembla que els productors de Torrente estan força interessats per la historia i per fer-se amb els serveis del paio. Nchst! Llàstima que no haguem pensat abans de presentar-li aquesta senyora a en Puig, per no parlar d'en Duran i d'en Wert  ... o tots a l'hora, clar!

5 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs mira,celebro que una xicota així no estigués matriculada a Geografia a la UAB a la nostra promoció,si no ves a saber on parariem ara.Veus què passa,però?un creu que ha trobat la dona dels seus somnis i...zaska!

Roy Batty ha dit...

Si, val ... Tu ves donant-li idees al Sinfu perquè deixi caure alguna animalada si deixa un moment el twitter i es decideix a passar-se per aquí.

sinfu ha dit...

m'estàs donant una idea....

Israel Hands ha dit...

Una idea Sinfu?,no et referiràs a la marató de 36 hores,no?

Roy Batty ha dit...

Que sigui la idea que vulguis, Sinfu. Però que la broma sigui fina, home. Una mica de humor british, vull dir.