dilluns, 3 de desembre del 2012

una de "femmes fatales" (I) ...


Ho sento carinyo. Ara ja es tard per demanar-me que'm porti bé. De petita veia Tarzan passant de Jane per viure amb una mona, la Ventafocs tornava a casa a mitjanit després de fer-se el príncep, Pinotxo mentia més que Rajoy, Aladí era més lladre que'n Camps, Batman conduïa més ràpid que Farruquito, la Bella Dorment tenia menys esma que una infanta, Blanca Neus vivia en pecat amb set homes, Caputxeta no li feia cas a la seva mare, Hansel i Gretel ho fotien tot perdut de molles, Barney era gay, Espinete era un punkie i en Popeye es fumava el pasto que no s'arribava a menjar.

13 comentaris:

Israel Hands ha dit...

I no oblidis que Superman portava uns calçotets vermells...i posats per damunt dels pantalons,bueno,les malles.

Israel Hands ha dit...

I això sense tenir en compte l´expressió:"tienes más rabo que la Pantera Rosa".

Roy Batty ha dit...

Ei! Que vam dir que no parlaríem de la vida privada de cap membre de la tripulació. En fi, per membre, me refereixo a persones, of course.

Pierre Nodoyuna ha dit...

digues-li persones, digues-li individus... (no tot ésser viu és persona, oi que se m'entén?)

Roy Batty ha dit...

Si, clar. I a més, hi ha les persones humanes i les que, com en Sinfu, també ho son.

Pierre Nodoyuna ha dit...

També són què? persones? humanes? individus?

Roy Batty ha dit...

Home, que en Hands me perdoni, però me sap greu ficar sal a la ferida. Pensa que'n Sinfu ho està passant molt malament amb la historia d'en Bustos. Tant, que ja ni s'atreveix a passar-se per aquí, i només li queda el consol del twitter.

long john ha dit...

Estais todos muy salaos. No quiero hablar del acoso a que ha sometido esta señora a la sociedad masculina alemana. Sólo quiero expresarle mi más sentido pésame a Sinfu por estos momentos de dolor, en que Terrassa ha conseguido aupar a uno de sus hijos a las más altas cotas de... mientras que en su queridísima ciudad ven como otro de sus hijos desciende a los infiernos de ...

Roy Batty ha dit...

Parlant de la ninfòmana de Munich (veure l'entrada una altra de "femmes fatales" ...), en Long John ens permet d'analitzar la situació política actual sota un prisma inèdit: el del rising and fall dels fills de ... Terrassa i de Sabadell.

Roy Batty ha dit...

I parlant de 'femmes fatales', no sabia que la cirurgia plàstica havia evolucionat fins aquest punt.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Hòstia, l'exdegana! Això no és cirurgia estètica, és un exorcisme!

Israel Hands ha dit...

Sinfu,crec que a la trama també hi ha un altre un infiltrat molt proper al primer sospitós

Roy Batty ha dit...

M'impressiones, Hands. A qui tu no trobis al Net ... De totes maneres, estàs segur que no és en Arnold Toht, aquell nazi que volia carregar-se l'Indiana Jones, que s'està fent passar per qui no és? Es que sinó és ell, resulta que igual es el germà d'aquest altre tio que viu a Viladecans (la ambulància de l'imatge, acaba de recollir un creditor que volia cobrar).