dissabte, 22 de desembre del 2012

el geògraf solitari fa vacances ...

closed for holidays ...
El Geògraf Solitari fa vacances ... però no descansa. Això vol dir perseverar amb l'objectiu fixat pel 2012: arribar a les 50'000 visites d'amics i simpatitzants del GS arreu del mon (aprofitem per saludar la vintena d'amics letons que'ns han visitat aquesta  setmana, i també a la trentena de birmans). I encara que la manca de presencia d'aquesta colla de mantes de la tripulació no ho faci fàcil, la seva absència serà coberta amb les entrades programades de bell antuvi per aquestes ocasions i tot el que ens doni la gana de publicar, of course. Esperem que tornin amb les tradicionals fotos de família, amb els cunyats i els sogres, Santa o els reis mags i, naturalment, per aquells que es desplacin, amb fotos dels seus viatges. Ah, si. Que diu en Sinfu que si voleu penjar fotos de la parenta amb la lingerie fine de cap d'any, que a ell ja no li posa cap problema. Res doncs, que si no ens parlem abans pel GS, els SMS, el WSP, o pel Talk, que tingueu tots plegats unes BONES FESTES I UN FELIC ANY NOU !!!.

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Colloooons,vaja despatx que gasta el Geògraf Solitari.I això que el bloc no conté publicitat.Mira,vaja idea bona.Creieu que ens podriem treure una pasta col.locant publicitat al bloc?.El que m´estrany és que alSinfu no se li hagi acudit abans.

Israel Hands ha dit...

A veure,serietat eh?que ja m´imagino en quina classe de publicitat esteu pensant.

Roy Batty ha dit...

Home, tampoc és res de l'altre dijous. Pensa que des d'aquí hem de coordinar les nostres noves filials de Palermo, Medellín i Sant Joan de Vilatorrada. Per cert que en Sinfu ha sortit de visita sorpresa amb en Fabrizio Manicura, perquè els de la filial de Cincinnati no ens han acabat de convèncer amb els llibres comptables de tancament de l'any.