divendres, 21 de desembre del 2012

la fi del món serà només pels pijos ... sabes?


Una nova primícia del periodisme d'investigació del GS. Sobre la base d'informacions confidencials, degudament contrastades, podem afirmar que l'apocalipsi anunciada per aquest vespre no fa part de cap profecia dels maies, sabes?. Osea, que en realitat es tracta d'un moviment d'eliminació de pijos, dirigit des de la tomba pel propi Karl Marx, sabes? Aquest moviment serà dirigit pel grup de freak metal valencià Gigatron [wiki, web oficial], sabes?: osea, que podeu veure el primer entrenament del que passarà al vídeo Apocalipsis molón ! Buen rollo y destrucción. Sembla que en Karl Marx va escollir aquest grup dos motius: en primer lloc, perquè posats a eliminar pijos, en Joan Herrera potser no era el lider adequat i, Osea, la penya de Gigatron té un parell de temes adequats com sountrack per aquesta missió: Tierra del Rock i Sufrirás (Pijo De Mierda). Osea, que la primera fase de la ofensiva va consistir en l'ocupació de La Salamandra, a l'Hospi, el passat 17 de Novembre. La segona fase, sabes?, va ser la de la difusió del manifest anti-pijo al canal alternatiu de BCN La Tele, al programa punk: Y tú ké miras, gilipollas! El manifest diu així:  Unios hijos del agobio, somos todos iguales. Ahora no hay distinciones: heavies, punkies, da igual, vamos a matarlos a todos. Ya sabeis quienes son ellos: el enemigo. Osea, que la fi del món serà només pels pijos: a per ells !!!

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Nchst! Aviam si ara resultarà que no es complirà el programa per la nit dels pijos? Astrònoms i arqueòlegs desmunten la teoria que el món s'havia d'acabar aquest 21 de desembre

Israel Hands ha dit...

Ja sé que es fàcilparlar a "tiro fet",però ja has vist que els astrònoms i els arqueòlegs tenien raó.

Roy Batty ha dit...

No, si a mi ... el que més me fot és que tot continua ple de pijos, sabes? Sobre la resta, des de que en Sinfu es va apuntar als Testimonis de Jehovà, que és un no parar d'escoltar la historia de la fi del món.