divendres, 14 de desembre del 2012

josé mari: ecce homo

"José Mari Aznar y Una Botella"
Va haver una època en la que la gent que patia alguna deficiència sensorial, o la que estava sotmesa a alguna greu dependència, gaudia de la compassió i del  respecte dels seus conciutadans i de l'ajut de les institucions. Malauradament, realitzo que aquesta època ha desaparegut amb la crisi. I he de confessar que me revolta veure la manca de respecte amb el que la majoria de la població ha acollit les memòries del guia espiritual de la FAES.
Dic jo que, si ningú entre la comunitat de creients, ha posat mai en dubte que els papes puguin tenir línia directa amb Déu ... qui son aquests ateus que poden oposar-se a la idea de que Déu pugui aprofitar la baixada dels preus de les comunicacions telefòniques per parlar amb altres líders de la seva comunitat? En fi, jo no soc creient, però respecto que qualsevol ciutadà pugui creure en qualsevol cosa. Per això estem encara en una democràcia !!
I què diuen les memòries del ex-president Aznar?: "La primera vez que supe que no era un ser humano corriente, lo recuerdo bien, fue cuando ETA voló mi coche conmigo dentro. Salí de allí, envuelto en llamas, y pensé: ¿cómo es posible que haya sobrevivido? Nadie se lo explicaba. Los médicos no encontraban una respuesta, tampoco mi personal de seguridad. A todo el mundo le pareció... milagroso. Esa noche soñé con Dios. Era una luz, no tenía rostro, pero sí voz. Me iluminó con su haz y me dijo: "Jose Mari, si te he salvado es porque te necesito vivo para que lideres a la humanidad". Me dijo un par de cosas más, pero son personales. Aquella experiencia me cambió, por supuesto. Desde entonces soy mucho más humilde.".
Qui no trobaria miraculós veure la reencarnació d'un ex-president del govern en Johnny Storm dels Fantastic Four? Qui pot discutir-li que Déu se li presentés com una llum? Que potser un assessor extern de Endesa no està qualificat en termes d'il·luminació? A més, que Déu li parlava en espanyol !!! I els catalans sense voler donar-se compte de que en Wert els està obrint les portes del cel. I perquè no podia dir-li Déu que liderés la humanitat? Que no sap el poble que d'Espanya ja s'ocupen els Fantastic Four de la Fundación para la Defensa de la Nación Española (Denaes): Mario Vargas Llosa i els polítics moderats Carlos Iturgaiz, Nicolás Redondo Terreros y Albert Rivera, que van recolzar la iniciativa promoguda per en Santiago Abascal, ex diputat del PP al parlamento basc?
Ara que, si voleu que us digui la veritat, el que he trobat molt i molt fort és l'acollida que s'ha fet de les memòries del ex-president fins i tot a fòrums com el de la Guardia Civil (ahir vaig publicar  aquest tema al patatabrava i avui ja l'han esborrat del fòrum, nchst!).
En fi, que jo crec que, a l'imatge de la plataforma #ajudemWert, s'hauria de crear una altra que es digués #warningAznar. I sobre la premissa d'aquesta cita de Samuel Johnson (1709 - 1784) : Almost all absurdity of conduct arises from the imitation of those whom we cannot resemble, seguir l'objectiu d'identificar a qui intenta imitar aquest home, abans que cometi quelcom d'irreparable. Espero les vostres idees perquè jo estic completament desorientat ...