dijous, 13 de desembre del 2012

sobre la prosperitat i la matèria grisa ...

l'equip de ànima barcelona
en JoanMa a la cua del grup
A Suïssa sempre diem que el nostre país no té grans recursos naturals, i que la clau de la prosperitat és la matèria grisa dels seus habitants. Aquest podria ser també el cas del nostre país, que en té moltíssima: en ocasions, no coneguda per tothom, en la majoria dels casos, desaprofitada. Deixant de banda els membres de la tripulació i el nostre multixpert predilecte, tots coneixem algú que en té, de matèria grisa. Avui m'agradaria parlar-vos del meu cosí (1) i l'equip de l'empresa on treballa: ànima barcelona. Deixeu-vos caure per les seves pàgines i deixeu anar la vostra imaginació entre un munt de projectes, la projecció internacional de l'empresa i com s'han currat, entre d'altres mercats, l'entrada al de Xina. Ja sé que l'actualitat és tossuda i no deixa un gran espai per la imaginació. Però vull seguir creient que la força i el futur del nostre país està en la seva gent. I tant se val si molts han hagut de marxar a l'estranger (2), perquè vull seguir creient que un dia ens podrem treure la caspa del damunt i podrem construir finalment el país i la societat que desitgem.

(1)

Una abraçada, JoanMa. Saps que sempre he seguit amb orgull tot el que has fet: no sé si sempre ho he sabut expressar, però espero que ho hagis sentit així. Una altra cosa és que siguis una mica pijo, però saps que t'estimo igualment XDDD.
(2)Al telenotícies de la RTS d'ahir parlaven de l'arribada a la RFA, aquest any darrer, de 960'000 immigrants provinents dels països l'Europa del Sud, molts d'ells joves altament qualificats, que han arribat en el moment en que l'economia alemanya més els necessita per continuar amb el seu creixement. I es que, encara que diguin el que diguin els experts de les tertúlies, hi ha llocs on se segueix creixent.