dimecres, 5 de desembre del 2012

Canal 33 - Madrid: m'agrada! i 2


Aquest estiu en Batty ens parlava d'un canal de televisió de Madrid: Canal 33. Avui us vull convidar a veure un vídeo d'aquest canal on parla Ramon Cotarelo,  un home desconegut fins ara per a mi. Que vagi de gust!

2 comentaris:

sinfu ha dit...

Has de dir el que et vingui de gust, faltaria més! Només ensenyo aquest vídeo com una raresa, com una d'aquelles espècies en extinció si és que mai han existit. Dels espanyols no podem esperar res. Com a molt, visions com la d'aquest home, que al meu parer hauria de ser "normal". El que hem de fer és fotre el camp ja! Aquí ja no es tracte d'anar a discutir a Madrid, ni posar-se les mans al cap per les seves campanyes de genocidi. Son com son i l'únic que demostra és que si algú li agrada que el donin pel cul, allà ells... a mi no, i com diu un amic de Sabadell, quan et donen una vegada pel cul, és culpa seva, però quan t'ho fan una segona, tercera,...és que ets un massoca i et va la marxa. I els progres ja ho saps on estan, mirant cap a una altre banda! I a més, els tenim a casa nostra, com els Iniciatius dels collons, que cel·lebren que Palestina és estat observador de l'ONU, mentre nosaltres som una puta comunitat intervinguda...ja ho veus!

Roy Batty ha dit...

Ja estic més tranquil. Suposo que gràcies a l'anestesia del Barça. En fi, que ni puc suportar els perdona vides, ni els hipòcrites, ni la mala llet gratuïta. Però com no som com ells, i tampoc vull acceptar que, tots plegats, me podreixin la vida ni me treguin les ganes de passar-m'ho bé, vaig a esborrar les dues entrades en que m'havien tret de polleguera i vaig a escriure una altra entrada per petar-nos de riure. Collons, ja!