divendres, 19 de desembre del 2008

Bon Nadal històric



Ja fa anys companys que erem estudiants durant el regnat John Charles the first, Philip Gongsales i l'inoblidable George Hill. Sortia el "país" de la pesadilla d'Ali Fran coh i els 40 anys robats. A Amèrica tenien en Reagan i a Rússia no ho sabria dir perque entre que eren vells i es morien com les mosques (eurocomunistes italians inclosos), els vam veure a tots. Al Barça remenava les cireres en Núñez i a la facultat de lletres de l'Autònoma neixia El Geògraf Solitari. Les pintades que recordo a la facultat eren per exemple: Woll-Damm Venceremos, Déu ha mort, Aquí no aprueba ni Dios (Jesucristo 4'5) o a la tapa del wc Ambaixada Espanyola. Al bar Ordóñez (l'aula més freqüentada de la facultat) es bevien més Estrelles cada dia de les que els astrónoms descubrien en un any. Ves, eren altres temps...ens hem de Beure. I Bon Nadal!!!!

4 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Tiooooo! D'on has tret això?
Bones festes per a tu també!!!

sinfu ha dit...

De vegades obres un llibre o una vella carpeta i apareix un tresor del passat obra del camarada Israel Hands. Llarga vida al Geògraf Solitari!

Israel Hands ha dit...

Hi ha que veure:teniu la casa plena de tresors.Doncs això,per a tots vatros:que passeu molt bones festes.

Roy Batty ha dit...

Efectivament, algunes de les pintades que recordem a la facultat eren, per exemple: Woll-Damm Venceremos, Déu ha mort i, a la tapa del wc Ambaixada Espanyola ... Sobre la de Aquí no aprueba ni Dios (Jesucristo 4'5) vaig llençar una enquesta que no ha tingut cap resultat. O sigui que, tot lo bo s'acaba perdent inexorablement.