dimecres, 3 de desembre del 2008

Perruqueria Zona Pelàgica


Zona pelàgica, la coneguda perruqueria de Cerdanyola, ha organitzat una promoció entre el professorat i el becariat femení dels departaments de Geografia i de Historia de l'Art. A vosaltres de descobrir quines dones treballen a quin departament.

7 comentaris:

sinfu ha dit...

Ara no sé que pensar...Gairebé totes són rosses, seràn becàries del dept de Geografia? Escandinaves fent un estudi de recerca sobre la Pau, i l'Alegre Nadal a les comarques de la corona metropolitana, el cas de Cerdanyola?

Israel Hands ha dit...

Rafael,trobo que aquí hi treballaven aquelles perruqueres que van conèixer en Roy i Don Manuel a la Bodega Elvira i que anaven boges per lligar amb nosaltres dos....si fins i tot ens volien convidar a sopar!Mai més,però varem saber res d´elles.Que s´en hauran fet?

Israel Hands ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Roy Batty ha dit...

Jo diria més bé que les de Historia de l'Art son les que aprecien amb humor el davantal i les altres ...
Sobre les perruqueres del Bar de la senyora Elvira, me'n recordo. Però segur que'n Marcos se'n recorda millor d'algú de la família de la patrona que corria de tant en tant pel bar.

long john ha dit...

¿Bar de la Sra. Elvira?
Lo siento pero no me acuerdo. Pensaba que tenía buena memoria, pero ya veo que no. O eso, o es que conociéndoos, alguna cosa me poníais en el cacaolat.

El video lo he tenido que ver 2 veces, porque al prinicipio me pareció la misma mujer. De todas maneras no sé si se trata de l de Historia del Arte, o las de Filosofía, preguntándose que hacían intentando entender sobre ética y moral y esas cosas, cuando a lo mejor lo más conveniente era darle alegría al cuerpo

Roy Batty ha dit...

Val que has escrit la nota a les 20h24 i que al Sud encara no heu sopat a aquestes hores ... Però oblidar-te del Bar de l'Elvira, tiooo eso no se le ocurre mas que a un genio. Si, home. Abaix de casa d'en Manel. Les barriques de vermut de l'època de la guerra del francès. I l'anorèxica de la seva filla, amb la que flipàveu tu i en Manel, abans del dia en que el nuvi la va venir a buscar en Porsche i tots vam comprendre que és dur d'estar "Sinfu Turo i Sinunduro"

Israel Hands ha dit...

Inolvidable el vermut de la tia Elvira:la bèstia el "rebaixava" amb ginebra per a que no es piqués.Així que te´n foties dos i ja veies perruqueres per tot arreu.