dissabte, 6 de desembre del 2008

Prost! Und bis zum Sieg

De Images Blogger

Alte Kameraden, una informació per a tots aquells que no feu
part de la secció catalans universals d'el Geògraf Solitari.
La nostra secció patatabrava ha trobat aquesta imatge en
l'espai d'una xicota eixerida de Sant Martí de Sarroca
(un vídeo pels ignorants que no coneguin aquest marco de
incompatable bellesa). Podeu constatar que la nostra tasca
de acoso y derribo avança segons el planning original.
D'acord, no hem hagut d'esperar a que un membre de la
tripulació sigui rector per apreciar la vista des del despatx, ja
que hi hem estat invitats en diverses ocasions. Però, oi que
no és el mateix?.

Prost! Und bis zum Sieg

10 comentaris:

sinfu ha dit...

Sensacionallllllllllll ! First we take Manhatan, then we take Berlin!

Pierre Nodoyuna ha dit...

A mi el que m'agradaria saber és:
Primer, qui és la xicota eixerida de Sant Martí de Sarroca que posa aquestes coses al patatabrava.
I segon, d'on treu el temps el geògraf solitari i com s'ho fa per tronar aquestes coses...
M'havien parlat d'aquest cartell, però no n'havia vist cap fotografia, es veu que enguany han tornat a penjar un eslógan idèntic, però jo no l'he vist. Aquest cop era especialment xungo, perquè estem en plena campanya electoral a rector i això podria causar confusions. Imagina't que algú em vota, com aquells de l'any 1977 que volien votar per un tal Francisco Franco...
Però no cal patir, jo no compleixo els requisits per presentar-m'hi. Ara que, us imagineu jo de rector nomenant-vos a tots vosaltes assessors personals? Quasi millor que ni ens ho imaginem...

sinfu ha dit...

Quan siguis rector estarem a la teva disposició dient allò de "que hay de lo mio?"

Roy Batty ha dit...

Home, amb que'ns surts tu ara? I és clar que si surts escollit rector que hauríem de ser els teus assessors personals. I pobre de tu que no fos així, sinó ja saps com les gastem a la famiglia. L'operació acoso y derribo va estar minuciosament planejada i s'ha d'acabar com es va planificar: amb els capos de les famiglias del Guinardó, de Cork, de la Rapita i de Lausana. I si la famiglia de Cerdanyola pensa que pot anar pel seu compte .... sera la guerra!. I, ja saps com se les gasten en Mickey Lasal i la Fallera Justiciera.

Ah! I sobre la xicota de Sant Martí de Sarroca ... va, que amb el que sembla estimar-te, segur que te l'has portat algun cop a recollir mostres d'alguna cosa.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Tu el que has de fer és passar-me l'enllaç amb aquesta pàgina de patatabrava (si et plau), que em tens intrigat del tot (no crec que aquesta noia de sant martí de sarroca m'hagi tingut mai de profe!)
I repeteixo que ni ara ni mai no reuniré els requisits per poder ser rector (almenys en aquesta reencarnació)

Roy Batty ha dit...

Tot i que penso que un doctor professor no hauria de deixar-se caure pel patatabrava et passo l'enllaç amb l'espai de na Meritxuly. I, ja que hi som, he vist que per donar classe de Geografia Fisica sou cinc!!!! I entre els cinc tu, na Sonia i na Raquel Testimonis. No tens por que, si marxeu a Xile, quedi massa poca gent per fer les classes?

Ah! I com ets el lider espiritual del GRAM i sé que t'agraden aquestes coses, aquesta nit torna a estar nevant amb força.

Roy Batty ha dit...

Oops! Se m'oblidava de demanar-te si tens a classe una alumna que es diu com la teva filla (que no, que no és Soriano, sinó Mar).

Israel Hands ha dit...

David:et refereixes a mar_oasis que ens ha fotut la cançó dels Obrint Pas?.Ja de passada a veure si a en Pierre li sona una tal "acabada".Respecte als requisits del Dr.Soriano per a esdevenir rector,tots sabem que això es pot arreglar:els kremlins tenen el braç molt llarg.

Roy Batty ha dit...

Exacte Hands. Sols que com semblava que l'historia de patatabrava no comptava amb l'entusiasme d'una part del col·lectiu i podria complicar-li la vida a una altra, he demanat al webmestre de canviar el compte per un altre a nom d'un personatge que tots coneixeu molt bé. Si algú d'altre està interessat, el nom de Leon Kowalski està lliure.
Sobre la acabada ... està out.

Israel Hands ha dit...

Podries dir-me exactament com poder accedir de nou al patatabrava,ara que l´enllaç del blog ja no funciona?