dimecres, 17 de desembre del 2008

Naoki Urasawa

Alte Kameraden, vull iniciar amb aquest nou tema un homenatge a un autor de mangas que us recomano llegir: Naoki Urasawa.
Si teniu l'oportunitat, us recomano de llegir-vos la sèrie Monster ... durant les vacances. Més que res perquè, un cop el comenceu esdevindreu uns addictes que no es podran desenganxar d'una tensió i d'una intriga que van augmentant a mesura que avança la lectura i fins el desenllaç.
Una altra sèrie és 20th Century Boys on us recomano no tenir à prioris amb els dibuixos de la portada, car és una historia super densa i també amb una tensió i una intriga creixents que no us deixaran desenganxar-vos.

4 comentaris:

sinfu ha dit...

Mira que m'agrada el Japó, però desde la Heidi els manga són per mi sempre el mateix...per cert era de la sèrie allò de "abuelito abuelito que sube Clara..."

Israel Hands ha dit...

Buuufff,el darrer còmic que he llegit,i ja fa uns mesos,era del Teniente Blueberry,(que voleu,sempere m´ha agradat).Provaré,però,amb el Monster(per afinitat,clar)a veure si per Nadal ho trobo al FNAC.

Roy Batty ha dit...

Aviam si ens entenem. La Heidi és al Monster el que el tio Gilito de Disney a un àlbum de còmics dels concursos del Salon d'Angoulème. I quan jo parlo d'una sèrie, no és un àlbum, sinó d'una pila de llibres que, com als originals japonesos, es llegeixen de dreta a esquerra. Per trobar-los, millor a Norma Comics (Passeig St. Joan, 9) que a la FNAC. De totes maneres, a Norma, per internet, només he trobat els de 20th Century Boys. Si no trobes Monster a Norma, l'he trobat a Tot Comic (C/ Jocs Florals 106 baixos). Es una pasta, però si trobes amb qui compartir-la, t'asseguro que val la pena (jo l'he llegit en francès!. Els dibuixos, mangas en blanc i negre molt ben dibuixats, i les histories super ben treballades i amb una tensio sostinguda tot el llarg de la col·lecció.

Israel Hands ha dit...

Ok,gràcies per la
a info