divendres, 19 de desembre del 2008

Força Barricades!


Ja ho veieu camarades, aquí a Cork estem amb els estudiants sense cap mena de dubtes i amb la moral alta.  A Irlanda també van mal dades, volen treure l'assistència sanitària gratuïta al majors de 70 anys, retallar despeses en educació (per donarles-hi als bancs), 500 persones perden la feïna cada dia i el mal govern pixa fora de test cada dos per tres. Ja ho veieu camarades, els estudiants ens ensenyen l'únic camí a seguir...Força Barrricades! (per cert, vaig anar al miting)

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Ep! Sinfu. Me'n fas 5 cts. de com va anar el meeting i de quanta i quina fauna hi participava?

sinfu ha dit...

El meeting va durar un parell d'hores a una sala del hotel "Victoria" del centre de Cork. L'organitzava un col.lectiu de Cork i com a decoració (a mès de la paradeta amb revistes, diaris i pins) hi havia una bandera anarquista que em va fer pensar amb en Serafín de "A las Barricadas". Dos oradors (no massa eloqüents vaja) van parlar 2o mts per barba i després van donar la paraula a els 29 presents (jo era dels més vells) estudiants, gays, lesvianes, italians enamorats de Chiapas i Malatesta, un que vol montar una emisora de ràdio, artites...3-4italians, 2 anglesos, algun francés, estudiants, una espanyola...el silenci era sepulcral i vaig haver de parlar, des l'autocomplacència d'una societat com l'irlandesa, de la necessitat d'aplegar diferents col.lectius en un "Ateneu", del cooperativisme i de l'estiu del 36 a BCN. A partir d'aquí va parlar més gent tot i que no sé si al gener ens convocarem via email o qué.

Geògraf Solitari ha dit...

No canviïs. Salut i Anarkia.

Israel Hands ha dit...

Et felicito,Sinfu.No deixis d´explicar-nos el desenllaç de tot això.Salut.

Roy Batty ha dit...

Això de fer un meeting anarquista a un hotel del centre de la vila ha estat una cosa que m'ha arribat al cor. Vull dir que es el tipus de coses que's poden imaginar fora de casa nostra (aquí també n'he vist, d'aquestes coses) però absolutament inimaginables a d'altres llocs que no mencionaré per no molestar. O no?

Israel Hands ha dit...

tens tota la raó...