dimarts, 2 de desembre del 2008

i aquest qui és?


Tot seguint les pesquisses sobre el passat el Geògraf Solitari ha trobat aquesta imatge d'un personatge que va pul.lular pel passadís del Departament de Geografia...Premi sorpresa pel primer que el reconegui!

17 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

Tiu, veig que sempre n'hi ha un de pitjor... vull dir que en saps menys d'informàtica que jo mateix, que ja és dir! La cara la recordo perfectament i a mi em sonava que es diu Pau, però ni idea del cognom... fins que he volgut obrir la foto en una altra pàgina i m'ha sortit el nom sencer: Pau Baizán. Què m'ha tocat? (vull dir que quin premi tinc, encara que sigui amb trampa)

sinfu ha dit...

Ara que ho dius és veritat això de l'informàtica i jo...però el fet que hagis fet "trampes" fa que el premi (una fantàstica panera de cerveses irlandeses) quedi desert! un altre cop serà...per cert, recordes els noms dels bascos ? era Karmele urrutia i juan andrés gutiérrez? encara no has contestat allò de "las rias bajas son, a saber..."

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sí home! on s'ha de reclamar això del premi? enlloc no diu que no es puguin fer trampes! En fi, mai no m'ha tocat res, aquest cop no havia de ser diferent... Els bascos: ho puc esbrinar, els noms de pila sens dubte, pero els cognoms no els sé. Li ho preguntaré a la Carme Miralles, que van ser companys de promoció.

sinfu ha dit...

Veig que no saps geografia de Galicia...vinga a la propera jo poso les guinness!

sinfu ha dit...

hi ha un altre nom que em balla al cap...Antoni Peiret, que va fotre el camp a Fachadolid?

Pierre Nodoyuna ha dit...

D'acord: Muros, Arosa -no Arousa, eh?- Pontevedra y Vigo, tot pronunciat en castellà, com ho vaig aprendre. I sí, em consta que el Toni Pairet continua instal·lat a Fatxadolit... Però tots aquests són més grans que nosaltres (de promoció, que d'edat jo els guanyo a tots). A veure com us quedeu ara: qui és aquest? (sense fer trampes)

Israel Hands ha dit...

Hombre!!!aquest és el Dr.Campillo,sense cap mena de dubte.També recordo a Pau Baizán per estar involucrat en el projecte de TV Cardedeu,(una cosa estranyíssima en aquells temps).També recordo a en Peiret per què entre nosaltres(almenys a primer curs)el coneixiem com "l´home dels Pirineus"

Israel Hands ha dit...

Atenció nens he localitzat un tal Eduard Bou que és taxiste a Barcelona amb Nº de llicència 3349.Serà el nostre home de Miami-Platja?,la veritat és que no he pogut seguir cap fil que el pugui identificar definitivament...a veure si algú de vosaltres...

Roy Batty ha dit...

Tios, el Dr. Campillo (sobre tot no ho pronuncieu en argentí, que fa riure) és fàcil. Més difícil és saber qui és el tio que està d'esquenes. Un tal Sanclimens, del MAB-6?
D'en Dr. Antonio Peiret, dir que el 2002 era presidente de la Asociación de Geógrafos de Castilla y León y tesorero del Colegio de Geógrafos. Això anys després d'anar a l'escola a la Pobla de Segur amb la meva ex. Però bé, també en Josep Borrell era de La Pobla i mireu com va acabar. I no us dic res de la meva ex...
I ara passem a les coses serioses, qui és aquest Pau Baizán? L'he conegut jo?

Roy Batty ha dit...

Ep, Hands! En Bou va aprofitar la seva condemna per estafa i fraude a un honest venedor d'una cooperativa de serigrafia de Sabadell per estudiar per advocat. Quan el van deixar sortir se'n va anar a Washington (District of Columbia) on va obrir el conegut gabinet d'advocats Bou & Bou. No dic jo que no estigui buscat per el FBI, hagi tornat a casa i ara treballi com taxista. Però caldrà confirmar-ho amb fonts solvents.

sinfu ha dit...

Òstia el "Campichho" que bueno que vinissste! Tu Roy, el que passa és que t'agradava massa el bar de la facultat (allà on el Dr.Pierre va apendre -després que tu les esmiloquessis amb amb les ampolles de cervesa) a interpretar "els testimonis sedimentaris) i per això hi ha gent que no recordes perque potser mai no les vas conèixer! (La culpa era del Bou...)

sinfu ha dit...

He de dir que els Aduardo Bo-1 gaudeix del privilegi de ser un dels tres clients que en sis anys de comercial m'han deixat la pua ...era tot un professional el molt puta...jo és que si em trobés amb ell, ara, per casualitat ...li fotria un pinyuuu

Roy Batty ha dit...

Val que me'n recordo de les birres i del marbre de la taula de l'Ordonhes! Però també me'n recordo d'un Havana Club 12 years d'un venedor improbable. També de haver-me quedat tancat al WC (no hi havia maneta a l'interior) i d'haver de sortir per dalt. Però, especialment de ... quinaaaa trooompa!
Dit això ... Qui collons és aquest tio !!!

Israel Hands ha dit...

Dues coses li he d´agraïr a en Xavi Campillo,(i que probablement ell no recorda mi no sap):una,que ens deixés dormir a casa seva a la Seu d´Urgell durant aquell gèlid viatge amb en Roy Batty per la Vall de la Vansa i rodalies.I l´altra que gràcies a ell vaig saber qui eren els Pogues i la música que feien.Per cert,ell els coneixia per què es va encapir en estudiar Gaèlic,(no sé si l´Irlandès,l´Escocès,o quin).

Roy Batty ha dit...

Collons, Hands! Tu, i la teva memòria. Val per la casa però ... The Pogues? Jo no me'n recordo i, siguem francs, no me l'imagino escoltant segons quins temes (à propos del vídeo, embolica que fa fort!)

sinfu ha dit...

Els Pogues...jo els vaig veure tres cops l'any 1989, al maig a BCN amb UB-40 i després a Galway i a Cork amb tres dies de diferència, i la taja que vaig agafar a Cork va ser memorable. Resulta que anys després, treballant al mercat de Cork com a geògraf especialista en olives mediterrànies he sabut que la germana de la meva jefa és la dona del Shane Macgowan (el cantant i ànima del grup), i el vaig conèixer l'any passat fent una birra a Cork. Ara bé, no sé perque el littlefield volia aprendre gaelic irlandès, ja que els Pogues canten en anglès. Slainte!

Israel Hands ha dit...

Collons tio,no fotis que et vas estar fotent una birra amb Shane McGowan,(entre altres coses seguidor a tope del Cèltic de Glasgow).Ah,potser en Campillo els escoltava per què,segons ell,"pogues" és un mot Gaèlic que vol dir petons,(després he pogut comprovar que és més o menys cert).