dilluns, 1 de desembre del 2008

Quien es quien?


Importants premis us esperen si aconseguiu encertar,com a mínim,la meitat dels personatges del nostre concurs "quien es quien?".Unes quantes pistes:1)els fantasmes del passat ens visiten.2)potser algú d´ells va arribar a mereixer la mota negra,i 3)per raons obvies el Dr.Nodoyuna no pot participar,però ja el convidarem a unes birres.Rien va plus.

27 comentaris:

sinfu ha dit...

Voypallá! Abel Albet, Pau Alegre, Rosa Ascón, Anna Cabré, Helen Estalella, MD Garcia Ramón, Àngels Pascual, Gerda K Priestley, Pep Puig, Pili Riera, Antoni efa Tulla, Laura Zumín...Un parell (com a mínim) haurien d'haver rebut la mota negra... He guanyat?

Roy Batty ha dit...

Bravo, Sinfu, No t'ho creuràs, però m'estava demanant qui era el tio a l'esquerra d'en Merry X'mas i no l'he conegut fins que he vist la teva descripció. Idem per na Laura. De totes maneres, he trobat a faltar algú. Mira aviam si el trobes en aquesta foto, que jo no el trobo.

Roy Batty ha dit...

Tio, passa l'enllaç on les has trobat. Que això és una mina!

Pierre Nodoyuna ha dit...

És que el Corominas ja es va jubilar, però ja buscarem alguna fotografia d'ell... Em sap greu desfer l'encant de la feina del Hands, així que no us posaré l'enllaç, però és molt fàcil trobar-ho...

sinfu ha dit...

ja tinc una afoto del bacteri, li passo al roy via mail

Roy Batty ha dit...

Home, Sinfu. He rebut l'enllaç d'el Dr. Joaquim Corominas Viñas i el passo per compartir-lo amb els col·legues.
Ara només espero que'n Hands m'envii els enllaços de les fotos ...

sinfu ha dit...

Gràcies company per l'auda, ja saps que gràcies a Ell els ordinyadors no són el meu fort...

sinfu ha dit...

que hi ha dels premis? els tidré per nadal?

Roy Batty ha dit...

A mi me sembla que'n Hands ha tornat de LA BATALLA DE GUANTANAMO, potser fins i tot de UN RAPITENC A PARIS un xic ... no sé. Com si no tingués l'empenta d'abans. I si ... No, no ho vull ni pensar però ... I si el fantasma del Dr. Soriano li hagués llençat algun encanteri que no es tregui sinó amb una pila de birres al 1916.

Israel Hands ha dit...

A veure,per parts:totes aquestes fotos i algunes mes les podeu trobar a: http://geografia.uab.es/index.php?q=ca/persones.
La falta d´empenta pot ser deguda a dos factors:el primer és que dec tenir depresió postvacacional i el segón és que tinc algún problema informàtic que gairebé m´impedeix connectar-me els caps de setmana(jo no sé que pagueu de tarifa plana els catalans universals,però a mi no m´acaba de fer el pès...i menys amb contracte),doncs depèn de la bona voluntat d´Alba i d´un veí que em "deixa"el seu senyal wifi.
Rafael:o ets molt bon fesonomista o t´has colat a la pàgina de la UAB.La majoria són fàcils,però n´hi algú que no sé,no sé.
I el premi pots tenir-lo però ens hauriem de veure(i beure).Ja sé que és una putada per als universals la proposta que vaig a fer,però que trobeu el 27 de Desembre a les 18.00 al Zurich de BCN?Sé que en Roy no te pensat baixar i tú no ho sé.En Pepo i en Joan Manuel gairebé segur que vindràn a la cita,i la resta ni flowers.De tota manera ho enviré per correu a tots els kremlins fora de blog.

Pierre Nodoyuna ha dit...

Sobre la cita per les vacances de nadal: jo m'hi apunto segur, però hauríem de valorar l'oportunitat de trobar-nos al 1916 de Cerdanyola... tot i que reconec que el Zurich és mole més cèntric.

Israel Hands ha dit...

Sobre el post,falta afegir que a l´enllaç d´on he tret les fotos(era qüestió de temps que trobessim una perla com aquesta),hi ha algú més que podria esmerar-se i posar el seu careto(com per exemple el Dr.Nunes i algua becària).Pierre:els podràs convèncer?

Geògraf Solitari ha dit...

Entesos, mentre el Joan Nunes no s'enrotlla, aquí en teniu una mostra.
I pel que fa a la becària, suposo que et refereixes a la Raquel, oi?

Israel Hands ha dit...

Doncs moltes gràcies,a veure si poc a poc anem completant la pàgina.Per cert...alguna becària més?

Pierre Nodoyuna ha dit...

NO, de moment cap més becària, ho sento...

Roy Batty ha dit...

[1] Home, Hands. No m'estranya que tinguis depressió postvacacional: potser si anessis a un altre lloc que a Disney ...
[2] El que no acabo d'enganxar és com pots pagar una pasta gansa per la tarifa plana si ... li pirateges el senyal wifi al veí.
[3] Gràcies a les teves informacions acabo de crear un enllaç "persones humanes" a la pàgina principal del bloc.
[4] Dedicat a en Pierre Laroche: no sé que té la espelusnant que no sé trobar-li a en Joan Nunes ... Fins i tot diria que té pinta de ser simpàtica. Ah! Quina llàstima de no poder anar amb vosaltres a recollir testimonis sedimentaris ...

Israel Hands ha dit...

Me explico:que la tarifa plana val una pasta ho sé per companys que la paguen;suposo que al veí també li puc dir company...
Crec que la depresió postvacacional igual la tindria encara que hagués anat a Praia Samil,l´Alt Maestrat o El Figaró.
He recordat que de les fotos que ha afegit Pierre,un era conegut com el Vampiro...i ho he recordat tant bon punt li he vist el careto.
M´apuntaria als testimonis sedimentaris,però Xile em queda massa lluny,aquí a Morella no n´hi ha?

Roy Batty ha dit...

Aviam, si volem ser més precisos era John Lennon con abrigo de vampiro que deia el Duende.
Sobre el síndrome postvacacional, no toquem el tema, que'm ve la família política al complet aquestes festes, amb la mudança pel mig.
Així que, deixa't d'hòsties, i ens anem d'incògnit amb en Pierre Laroche a Xile i el deixem recollir mostres amb la nena mentre visitem les caves del país ... que tenen un vi de conya, nen!

sinfu ha dit...

Jo també m'apunto a anar a Xile...recordo que en Lluch ens va parlar d'un llibre anomenat "Chile, esa loca geografia" que podriem seguir entre visites a les caves i parades a "Marcos de incomparable belleza"

long john ha dit...

Tripulación:

He localizado a uno de los personajes que más se sirvió de nuestro enorme sacrificio en el bar de la facultad, para obtener buenas notas. Si entráis en google y buscáis por Alexandre Tarroja Coscuela, podréis ver como se mueve este individuo. O sea que la computación de los apellidos que había en la guía telefónica, no era más que una encubierta búsqueda de contactos...

Junto a él encontraréis a otra persona, ésta sí que era de nuestra promoción, que se unió al Tal T. Coscuela. Montserrat Mercadé.
Lo que no he conseguido han sido fotos.

Por cierto, yo si recurdo al tal Baizán. No conseguí cruzar con él más de 10 palabras seguidas en toda la carrera

Pierre Nodoyuna ha dit...

Després de no sé si 20 o 30 anys de no veure-la, ahir a la tarda vaig anar a una reunió del col·legi de geògrafs (sí, sí, existeix un col·legi de geògrafs, no sé què feu vosaltres, que no us col·legieu...) i vaig estar tota l'estona asseguat al costat de la Montse Mercadé, perquè vegeu que la divina providència existeix.

Pierre Nodoyuna ha dit...

volia dir "assegut" i no "asseguat", a saber què havíeu començat a pensar, que sou uns marranos!

Roy Batty ha dit...

Home, què vols que pensem? Ja m'explicaràs que es pot anar a fer a una reunió on hi ha en Coscuela a la mesa i tu i na Mercadé escoltant. A menys que vulguis fer-nos creure que hi havia molta més gent.

Roy Batty ha dit...

Ah! se m'oblidava. Molt inspirat en Dr. Brown d'associar l'idea de Xili a la de la geografia. O ja se'ns ha oblidat el nom del mes insigne dels geògrafs australs contemporanis (tot i no haver-lo tocat mai en curs d'epistemologia)?

sinfu ha dit...

Si senyor, la Montse Mercadé, ara la recordo...era del grup del padre mundina. Jo ja vaig estar col.legiat a l'agpc però em sembla que vaig deixar de pagar i deg estar en recerca per morós!

Roy Batty ha dit...

Observo amb satisfacció que la veritat comença a veure la llum. Així que cotitzant i convicte? Però el pitjor del pitjor és haver-li donat aquest nom a aquesta banda de convictes que presideixes. I no val dir que no saps de què va, que t'he vist fent el ruc a la dreta amb la barra de la cortina del saló ...

Israel Hands ha dit...

Al il.lustre col.legi és on anavem aveure aquelles sessions de diapositives de viatge a través de...?????Cagon l´hòstia,ja no m´en recordo.