divendres, 12 de desembre del 2008

Passats tèrbols (7)


Aquí teniu una imatge del freak team amb el que vaig passar una setmana a prop de Tremp, a l'embassament de Sant Antoni (ara és molt més fi anomenar-lo 'pantà'), al Càmping Gaset en pla exclusiu: el van obrir solament per nosaltres, estàvem sols i ..., ja us podeu imaginar la resta.

Aquest equip, constituït fonamentalment per arqueòlegs i un geògraf infiltrat, tenia com missió fer un treball de camp per l'assignatura de Geomorfologia a les zones de contacte cobertes pel MTN 252 de Tremp, als voltants de .... la serra del Boumort.

D'esquerra a dreta podeu trobar:
  • Un servidor, amb un gest aguerrit que havia après a un curs de lluita turca per correspondència. 
  • A continuació en Joan Francès, antic membre de la resistència (de la que l'únic que conserva és la boina i una foto amb Bernadette Chirac a la tauleta de nit) és actualment tècnic de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de Cerdanyola
  • L'Eduard Bou. Injustament expulsat de Los Manolos per haver-se presentat als assaigs amb una caçadora de cuir robada que li havia comprat a un marroquí a un bar d'Hostafrancs. Va participar en la creació de les bandes: "Pinyassu" i "¿De qué te ríes, payaso?".  Encara que el veieu riure a la foto, va estar tota la setmana emmurriat perquè havíem escollit la serra del Boumort com a zona d'estudi. Més tard, en associació amb en Sinfu, es va convertir en un conegut empresari del transport de mercaderies.
  • Seguim amb l'August Algueró i Fa que, segons l'Orlik, actualment és professor d'història. Es va casar (però no amb Carmen Sevilla, aquest és un altre), viu a Terrassa i ..., probablement és una de les millors espases del regne
  • Finalment, el Dr. Antoni Canals Salomó. Investigador de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, codirector del projecte de recerca Primeros Pobladores d’Extremadura; braç dret d'en Eudald Carbonell (a.k.a. L'Home del Salacoff), també és conegut com "el hombre tecnológico de Atapuerca". Li paguen per treballar com a professor a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i també per tallar sílex que després es venen com souvenirs a les botigues dels museus, però aquest és un tema del qual sempre evita parlar.  
Havent conegut gent tan il·lustre, segurament us demanareu com he pogut arribar a caure en aquest bloc i amb aquesta fauna. Es el que jo no paro de demanar-me des de fa més de 20 anys.

3 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Home tio,ja està be que consideris importants als teus companys d´assignatura,(el taxiste llicència 3349 també entra dins del pack d´il.lustres?)...però on t´ho passaries millor que en aquest bloc d´ensalvatjats,eh?

sinfu ha dit...

Israel tens més raó que un Sant...per cert la foto sembla una instantània del grup ballant el "Chikichiki"

Roy Batty ha dit...

Home, si ho diu en Fred Astaire ...