dijous, 18 de desembre del 2008

Nou apartament?

Us passo unes quantes imatges de l'antic barri on vivim i del nou on anirem a vire ... un d'aquests dies ... en tot cas no més tard de finals de gener.
Doncs això, que si teniu ganes de riure, sapigueu que demà ens haurien de donar les claus per ocupar-lo. Quan he passat aquest vespre per recollir a l'escola na Yaël (l'escola està a l'altre costat del carrer, ja ho veureu) el pis estava ple de penya treballant: us sona d'algun altre lloc del planeta, això d'acabar les coses al darrer minut

Consulta l'Àlbum
Executa la presentació de diapositives
.

4 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Recordo un post antic que es deia "vaja temps company",doncs be,les fotos molt xules però crec que en aquell post no haguessin desentonat gens.Vaja temps,companys!!!

sinfu ha dit...

Si aquí a Irlanda beuen birra (a lot) amb la pluja no em vull imaginar que passaria amb nevades com aquestes...es passaries al vodka!

sinfu ha dit...

Ara hem de veure imatges a la primavera que tanta neu ho amaga tot

Roy Batty ha dit...

Amics, veig que us ha impressionat més la neu que l'estat de l'apartament. Sabeu què és el més collonut? Que tot funciona igual! La gent arriba a la feina o a l'escola a l'hora. Les màquines, sovint muntades a 4x4, netegen i salen els carrers de la vila. Els porters, el davant dels edificis. Sols d'hora, al mati, quan les maquines encara no han sortit, escoltes les cadenes de les rodes dels busos al bell mig del ... silenci absolut que hi ha quan neva.