diumenge, 4 de novembre del 2012

bolets anytime and forever ...

Amics dels aliments naturals i de la recol·lecció forestal, no sé si ja ho heu vist o llegit en algun lloc, però una empresa de Hostalets de Balenyà comercialitza uns substrats i troncs productors de diferents tipus de bolets que podeu cultivar al jardí o al balcó de casa. Així, quan us aixequeu pel matí, enlloc d'esmorzar un avorrit cafè i dues magdalenes, us podeu fer una truita de bolets amb un got de vi i quedar com uns senyors, que son quatre dies.

8 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Sempre m´ha temptat posar una bala de palla al balcó i cultivar Pleurotus (aquells que surten a les soques dels xops),però no sé si a casa estarien d´acord.De tota manera,m´estimo més anar a buscar-los potser per què així aprofito per a passejar-me pel bosc i per què ja coneixeu la meva faceta de depredador.
Per cert,els de la foto crec que son peus blaus (pieds bleus) i em recorden a certa paradeta del mercat de la Riponne (snif).Per cert Batty,què fas per cap d´any?jajajaja

Roy Batty ha dit...

Home, no sé jo si una bala de palla a un balcó seria ... estètic? Sobre el cap d'any, doncs de veritat que no tinc ni idea, però tinc el sentiment que ens quedarem per aquí. Ara que, si s'escaigués que haguéssim de tenir alguna visita, doncs no faríem cap pla i ens quedaríem per aquí, no sé si m'explico.

Israel Hands ha dit...

Batty,no voldriem abusar de la vostra hospitalitat,però el cert és que les dones de casa(i un servidor,of course)s´ho van passar tant be que no ens faria res repetir.Així que si vulguessiu...concretem.

Roy Batty ha dit...

Ok. Deixam demanar-li a en Sinfu que activi el cono del silensio i seguim parlant-ne en privat.

Israel Hands ha dit...

Ostia,en Sinfu i les noves tecnologies.

Israel Hands ha dit...

Molt be,ja ens diràs,doncs.

sinfu ha dit...

Amb lo content que es posarà el Batty, hauríeu de fer una nova versió d'aquest anunci

Roy Batty ha dit...

Veig que ho has entès tot, Sinfu XDDD. En fi, proposo d'escollir quelcom de més multi-cultural com a tema.