dijous, 15 de novembre del 2012

en Hands i na tia Emma: tota la veritat!


Sento desil·lusionar-vos, però si canvieu la beguda i la teca de l'anunci pel dominical de 'El País', tindreu una visió molt ajustada de la realitat. Un programa de na Ana Rosa Quintana sobre aquesta parella de famosos serà emès en prime time d'aquí una o dues setmanes.

10 comentaris:

roy batty ha dit...

Que bonic que queda dir 'sandwich' en àrab.

roy batty ha dit...

Bé, Hands. Sé que no t'agrada parlar d'aquestes coses. Que creus que tens un dret a la intimitat de la teva vida privada. Però ja saps com son les coses: el públic te dret a saber tot sobre els seus líders. I també hi ha una tradició que vol que puguis confirmar o desmentir aquesta noticia. Aprofita per fer-ho abans que Catalunya es converteixi en una república sense ordre ni llei, sense Déus ni Rioja, sense manxego ni sistema decimal, sense Belén Esteban ... però Nchst! amb la Mairena.

sinfu ha dit...

Pobre Hands, segur que és ell el que es queda sense dominical...ara ja ho sabem i li regalarem una subscripció a una revista més seria perquè pugui llegir-la els diumenges.

Roy Batty ha dit...

Doncs jo crec que, des de que el deixen sense el dominical, que s'ha dedicat altre cop al design de samarretes.

Israel Hands ha dit...

A veure,que l´únic que pot dur el nom de dominical és el "full dominical",que la resta es límiten a ser simples revistes de moda i d´artícles inabastables per a la majoria dels mortals.O sigui que quan Catalunya esdevingui una república sense llei ni ordre,tampoc perdré gran cosa.Això si,lo que em tocarà els collons és haver de creuar la frontera per anar a buscar bolets...si no és que els iluminats de torn no tallen pel riu,que encara l´altre dia un imbècil parlava de "més enllà de l´Ebre",referint-se a Espanya.

roy batty ha dit...

Deu ser el mateix imbêcil que parla de França quan ho està fent de la Catalunya Nord. Era una emissió de TV3, oi?

Pierre Nodoyuna ha dit...

Ara m'he perdut... hi ha un imbecil que diu que més enllà de l'Ebre comença França?

Roy Batty ha dit...

Si en Isidre Lluçà i Casanoves, també conegut com el timbaler del Bruc, i que a sobre era de Sampedor, s'hagués tocat una altra cosa que el tambor, potser seria el cas. Altrament, si bé conec un munt de penya que diu que al País Valencià es parla català, encara no coneixia ningú que digués que el País Valencià fos Catalunya. Una altra intox d'en Pedro J.?

Israel Hands ha dit...

No,no era a tv3,era un tertulià d´aquests de moda a RAC1(no recordo el nom).Per cert,sembla que "tertulià" s´ha convertit en una niova professió.

Roy Batty ha dit...

Si, és una de les professions més dures. S'han de poder opinar de tot, especialment dels temes sobre els que no tenen cap idea.