diumenge, 25 de novembre del 2012

sols espero que avui no ens robin el carro ...


No sabrem quin serà el resultat de les eleccions fins aquest vespre. Però, sigui quin sigui, espero que estiguem a l'aguait perquè ningú no s'apropii d'un carro que no li pertany. Aquesta n'és una. L'altra és que, sigui quin sigui el resultat, espero que recordem on som abans d'embalar-nos en les comparacions amb Noruega o Finlàndia. El camí és llarg, i una bona dosi de modèstia no li farà cap cap mal al país. Ara bé, menys mal que tenim el Polònia, l'APM i també unes solides arrels federalistes, per fotre'ns de nosaltres mateixos i, faltaria més, també dels altres.

6 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Elecciones catalanas: El voto por correo de catalanes residentes en España aumenta un 45% de respecto a 2010 (...)Las solicitudes han pasado de 45.530 de cara a los comicios de 2010 a 66.292 este año ... pel que respecta als 156.517 catalanes residentes en el extranjero tienen derecho a voto el 25-N ... ja ho sabeu! Recordeu allò de Aquí hi ha marro?

sinfu ha dit...

jo sóc un dels afortunats 5% dels expatriats que han pogut votar... és totalment inacceptable i vergonyós el que ha passat...i a sobre es queden tan amples!

Roy Batty ha dit...

Pel que veig en aquestes imatges, a mi el que me sembla és que, posats a no tenir dret de votar, la cosa deu ser més lleu si estàs a Miami. Això dit, aquest matí el meu pare me deia que feia un dia collonut al Vallès. Tenint en compte que aquí fot un dia gris, fred i plujós ... Què collons estem fent, Sinfu?

sinfu ha dit...

i jo que sé! Miami no és el lloc on el Bou té l'apartament? perquè no anem a viure a Hawai? total, per no poder votar, com a mínim tindrem millor temps, surf, ....

Roy Batty ha dit...

Fins que no he vist el vídeo que no m'he tranquil·litzat. Tenia por que no fos aquest. En tot cas, sinó fos a Hawai, Santa Mònica sembla que també podria ser acceptable. No sé, ho dic perquè vaig conèixer una dona que es va colar per un tio de la Creu Roja i es passava tot l'estiu a la platja. I sinó, encara que ja sigui més fresquet, també podríem anar a veure si trobem una amiga que corria per Nova Zelanda.

Roy Batty ha dit...

Bé, el carro no ens l'han robat perquè no el van saber trobar. I ara resulta que està en un pàrquing. Uns quants de la colla s'han adonat de que és un Audi (107 escons contra 28 pel dret a decidir) i li han demanat al xofer que els pugi (encara que el germà del xofer insisteix en que és un Trabant i que no han de portar a ningú a cap lloc, perquè el cotxe no tiraria prou). I ara estan discutint tots plegats sobre qui ha de pujar i qui pagarà el ticket del pàrquing. Espero que algú se'n adoni que, contra més temps passin discutint, més car costarà el pàrquing. I que si se'n descuiden ... el concessionari es quedarà amb el carro i se'l vendrà a qui més li ofereixi.