dilluns, 12 de novembre del 2012

vers la terra promesa?

Per si algú tenia algun dubte del caràcter massiànic del nostre president en funcions, el diari La vanguardia va publicar aquestes dues fotografies amb el comentari corresponent... Impagable el paral·lelisme constatat!

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

Posats a aixecar les mans, hi ha un munt de símils: uns de més simpàtics que d'altres. De totes maneres, si. Tens raó amb lo del caràcter mas-siànic. Com ho revela en Roger Vinton, La Vanguardia no para de fer exercicis de semiòtica per iniciats on queda clar que, tota aquesta historia de la independència, no és més que una conspiració jueva que s'està tramant des dels temps de Bonestruc Ça Porta (possible avantpassat d'un altre jueu que presidí el FC Barcelona?)

sinfu ha dit...

Segons fonts ben informades sobre les activitats del Doc a la uni, sembla ser que ha proposat als seus alumnes que no facin les pràctiques de geografia física i que responguin aquest qüestionari.

Roy Batty ha dit...

Bo-ni-ssim!!! Resumeix perfectament tot el que penso. En fi, reconec que potser no sigui massa objectiu de dir que es boníssim perquè penso el mateix. Però el trobo boníssim, què collons!