dimarts, 13 de novembre del 2012

en Roy i la batmòbil?


Comprendreu que no va ser exactament així com es va passar el meu primer contacte amb la batmòbil. Però, us ho he de confessar, va passar quelcom de similar al que podeu veure al vídeo entre ella i jo. Naturalment, estic parlant de la batmòbil. I Sinfu, abans que'm facis la pregunta, la resposta és: No, no tinc cap numero de phone de la noia de l'anunci.

3 comentaris:

sinfu ha dit...

això és el que et va pasar quan et vas comprar el darrer cotxe? què en pensa la teva cangrea de tot això?

Roy Batty ha dit...

Bé, com ja et deus poder imaginar, no va ser exactament així. A més, que una noia que no sap prendre un Cappuccino sense tacar-se ... què vols que't digui?

Roy Batty ha dit...

Això me recorda un acudit que m'ha enviat un amic de BCN.
Un petit poblet, els vellets estan asseguts a un banc prenent el sol. De cop, arriba un Rolls-Royce, i s'atura davant d'ells. El vidre de la finestra que baixa, i una noia com la de l'anunci que s'adreça a un dels vellets i li diu: "Vinga, puja al cotxe, que't faré feliç". L'home puja al cotxe i aquest arrenca a tota pastilla. Mitja hora després torna el vellet sol, conduint el cotxe. I els amics, ansiosos, li demanen: "Què, què ha passat? Explica'ns, explica'ns ...". "Doncs res", respon ell, "que va portar-me a un decampat, es va treure la roba, la va deixar per terra i, amb una cara de vici que no vegis, va dir-me: "Pren el que vulguis!. Així que m'he agafat el cotxe". En això que un altre dels vellets li diu: "Ben fet! Perquè volies la roba, sinó tens germanes?"