dissabte, 3 de novembre del 2012

en sinfu i el twitter

Sinfu al twitter
Sinfu, deixa de donar la brasa amb les teves experiències al twitter. Perquè, he de dir-te que trobo molt lleig suplantar la personalitat d'aquest pobre noi de Jakarta i ferir l'orgull de la seva professora. I ara no enredis dient que també tens un perfil més d'home madur. Que en Quim Monzó adora el meu twit o que hi han coses super interessants al twitter. Les estadístiques no enganyen, Sinfu, i tots sabem quina és la pàgina que visites més freqüentment. Quina desil·lusió, My God!

8 comentaris:

sinfu ha dit...

Bé, tot se sap finalment.... però clar, és molt maco criticar i amagar-se com tu fas a ...Madrid! i pel que fa a qui segueixes, això si que enfonsa la teva reputació!

Roy Batty ha dit...

M'has descobert, Sinfu! Però no me negaràs que aquesta cita del meu espai és genial: Twiter te hace creer que eres sabio, Instagram que eres fotógrafo y Facebook que tienes amigos. El despertar va a ser duro.. Pel que fa al tio que segueixo, ja saps que sempre busco idees per la meva feina com guionista de El Jueves.

sinfu ha dit...

Ara que, quan veus com funciona l'alter ego del Doc, s'entenen moltes coses!

sinfu ha dit...

I què dir de l'amic Long John... el seu nick name no té res a veure amb el pirata!

sinfu ha dit...

Hi ha qui busca noves músiques a Mèxic

Roy Batty ha dit...

Gràcies, Sinfu. Ara entenc on s'amaga la penya quan no apareix pel blog. Ara que, lo d'en Pierre ... francament, jo el veig molt malament.

Israel Hands ha dit...

Iep Sinfu,no has trobat cap Israel Hands? o un tal Fluvià Rivers?(on deu ser?).

Roy Batty ha dit...

Aviam si us ho feu i envieu per correu privat els enllaços a les vostres pàgines al twitter i al facebook. Historia de poder seguir què feu quan no us passeu pel GS, home.