dimecres, 21 de novembre del 2012

Som Unitat Popular


Gràcies pel vídeo, Doc. Feia molt de temps que ningú aconseguia emocionar-me i engrescar-me com ho ho estant fent aquesta penya. Justament, en parlàvem amb en Sinfu aquest passat cap de setmana. Si se'm permet, l'acompanyaria amb tres d'altres amb la música d'Obrint Pas: Viure (en directe, a Lleida), Som (en directe, a València) i, amb el tema La Flama del mateix grup, el LipDub de Vic. I fes-me un favor, Doc. Diumenge, escriu també per a mi aquesta pàgina de la nostra historia en la que aquests malparits no m'han deixat participar.

6 comentaris:

Pierre Nodoyuna ha dit...

No es mereixen (les gràcies), a mi també m'atrau el tema i, com diu el Sinfu en el seu comentari, aquesta formació sembla que pot engrescar una part d'electorat abstencionista o iniciativista (moi aussi?).
Sobre si pot afavorir una majoria absoluta de CiU, suposo que seria en el cas que no arribessin a sortir i els seus vots es perdessin, no? Altrament no ho entenc...
Diumenge vols que voti per tu? M'encarregues un vot a les CUP?

Moltes gràcies pels teus enllaços, com deia aquell: "gallina de piel"

Pierre Nodoyuna ha dit...

A veure si ara sí que funciona l'enllaçi de'n Sinfu...

Roy Batty ha dit...

Si, company. Vota per mi i per la mare que els va parir a tots plegats: als de la partitocràcia, és clar). I sobre el tema de "gallina de piel", jo creia que només me passava a mi perquè estava lluny de casa. Sobretot que, passejar una estelada a BCN, mira. Però anar al concert i passejar l'estelada per València ... s'han de tenir quadrats i una motivació brutal.

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema, un bon amic que encara no s'acaba d'atrevir a escriure directament aquí, me deia en un mail, sobre les CUP: "Som els que fa dos legislatures vam donar la alcaldia de Sant Celoni a Convergència, en lloc de als socialistes." I aquí els vaig agafar una mica de mania. El poble havia estat en mans convergents un grapat d'anys "d'immobilisme mangante" per part dels poders fàctics tradicionals. Quan va arribar un alcalde socialista va fer una política bastant progressiva, però governar (si ho fa la esquerra) crema, i fa sis anys la CUP va fer de "bisagra", desprès es van arribar a disculpar, però després de quatre anys més de govern convergent que va estar a punt d'urbanitzar mig poble, va arribar la crisi. L'última ha tornat a guanyar l'antic alcalde socialista. De tota manera l'idea general de la CUP no em desagrada i... dels errors s'aprèn.. Una abraçadota, Juan Manuel!

Roy Batty ha dit...

I parlant de lipdubs que't foten la pell de gallina, n'hi ha un que me l'ha posat de debò. Naturalment no és pel tema escollit, encara que es justifica per que el lipdub reclama que l'Estat francès ratifiqui la Carta Europea de les llengües dites minoritàries i faci els canvis necessaris a la Constitució per reconèixer que la llengua francesa no és l'única llengua de la república. El lloc on està gravat, un accent que també m'encanta, perquè me sento com a casa: castells, gralles (també gaites!), capgrossos, diables, trabucaires, ... gresca i personal alegre i motivadissim! Voleu voleu veure amb mi aquest lipdub a Perpinyà? Ah, si. Està enregistrat en 3D, sinó teniu les ulleres, l'haureu de desactivar. Just per acabar, sabeu quin és l'himne que sona a cada partit de la USAP?

Roy Batty ha dit...

Doncs que voleu que us digui. A mi aquesta penya m'agrada: La CUP treballarà de forma assembleària per dinamitzar el Parlament. I aquesta frase resumeix tot el que penso: Ja està bé que uns parlin de la independència per tapar la crisi, i els altres parlin de la crisi per tapar la independència. En Joan Herrera, ja els ha començat a llençar flors.