dijous, 22 de novembre del 2012

Una altra del Gay de la Liébana ...


Si parlava de la meva admiració per la penya que es passeja amb una estelada per la ciutat de València, he de dir que en Gay de Liébana m'ha deixat ja sense paraules. Aquest home, que es presenta a si mateix com a Economista y profesor de la UB. Picapedrero de las finanzas y trovador de la contabilidad. Iconoclasta del establishment (veure el seu espai al twitter), va fer un discurs inusitat sobre l'estat d'Espanya a unes Jornadas Tributarias, organitzades per la Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valenciana, que va tenir lloc a Elx els passats 27 i 28 de setembre. No us perdeu aquest vídeo. I ja que hi som, tampoc us perdeu aquest  resum del discurs que en Víctor Grifols va fer durant un sopar de gala de la Asociación Española de Analistas Financieros. La penya està que se surt, companys! I ja poden treure en Tejero per fer por, que me sembla que encara donaran més vots justament enllà on no els volen.

10 comentaris:

Roy Batty ha dit...

De totes maneres, i no ho dic perquè el tio sigui perico, a aquest home li encanta donar la nota enllà on va. No es per res que és un tertuliano habitual de El gato al agua, de Intereconomia. I que la penya d'aquest programa el reverencia.

Roy Batty ha dit...

El que no treu que digui, ras i curt els que molts pensem, és clar.

Anònim ha dit...

Es un mentider, un notes i tremendament fatxa. L'hi encanta fotre el discurs de la po.

Israel Hands ha dit...

Ja sé que no em creureu i pensareu que vull fer un acudit fàcil,però a primer cop d´ull el que he llegit com a títol del post ha estat "El Gay de la Liébana" i he pensat:"mira,ja s´estan fotent del pobre Sinfu".

Israel Hands ha dit...

I a sobre perico...el pàjaro en qüestió,vull dir,no en Sinfu.

roy batty ha dit...

D'acord amb l'amic anònim (la propera vegada deixa un nom, que no ens mengem a ningú XDDD). El vaig veure un dia a El Gato al Agua al cistat d'en Vidal-Cuadras i estava d'un llefiscòs. Però mira, me va fer gràcia la nota que va donar i on la va donar. Per cert, el follonero també li corre al darrere, i el segueix molta gent 'progre'.

Roy Batty ha dit...

Aviam, que no m'agradaria passar per alt el comentari sobre el "El Gay de la Liébana". En fi, està clar que et refereixes a en Jaime, l'autor de Bombardeo de Berlin, i del que una reputada revista deia que Twenty-six multicolored phalluses fall in formation on the city, their alignment generating a sensation of order and control. The work doesn’t come across as vulgar; it is rather subtle. Liébana explains: “It seems that ‘Civilized Man’, so perfect, so serious, so solemn in his predetermined role, is capable of the most terrible and destructive acts. These, for me, become ‘uncivilized’ comic-book characters capable of bombing entire cities into oblivion, in this case the city of Berlin.” Here Jaime Liébana combines a joke with a profound human reality, creating something original and real and giving added weight to his creativity. Una obra d'art imprescindible que també és coneguda com Els trenta-sis caralls d'en Jaime, el Gay de la Liébana.

Roy Batty ha dit...

Granollers? Mmmm Aviam si ara resulta que s'amaga sota el alter d'aquesta amiga teva que s'ha creat un perfil al Facebook. Para compte amb Facebook, que en Long John no ho va fer i mira com ha acabat.

sinfu ha dit...

Dirscurs brutal, està clar, però per la resta del seu CV...segueixo preferint el discurs ue vam penjar aquest estiu sobre el Gran Wyoming! Pel que fa a la relació del Sinfu amb el mendas, només dir que el Sinfu és el responsable de que fotessin el camp de la Liébana després d'haver-los robat vàries vegades...però de mariconades rien de rien eh?

Roy Batty ha dit...

Ok, reconec que el títol del post es presta a més equívocs dels que va suscitar la teva vida a la roulotte del garatge amb aquell munt de revistes. Eo! A aquells que pensin malament, recordar-los que eren revistes del DAC ... bé, també hi havien uns quants Intervius ... En fi que vaig a canviar el títol seguint la recomanació d'en Hands.