dijous, 29 de novembre del 2012

la nena de l'ascensor ...


Jo coneixia la de la nena de la corba, però he de reconèixer que, pel que fa a acollonir el personal, aquesta nena té el seu punt. Això dit, s'ha de ser més malparit que'n Makarios un dia d'examen per imaginar una cosa així. No mireu aquest vídeo abans d'anar a dormir. En particular tu, Esther. Que ja vas passar per una situació similar quan et vas creuar amb en Bou a l'ascensor. 

2 comentaris:

Noe ha dit...

Vaig veure aquest vídeo fa uns dies, i m'ha sorprès molt una cosa. Em vaig flipar molt (com tothom, no?) i em vaig posar a compartir-lo com una boja, però...ai, havia oblidat que tinc molts contactes (familiars i amics) a Brasil, i, de seguida, em van escriure dient "ei! que això és més vell que tu i que jo!".
Ves tu quina cosa... quan menys t'ho esperes, resulta que un vídeo de l'any de la picor es posa de moda i comença a rutllar per totes les xarxes socials xD
Ah, et recomano més "pegadinhas de Silvio Santos", especialment les de morts que leviten i esquelets que condueixen motos :D
Una abraçada

Roy Batty ha dit...

Hola, Artemisa. Super content de veure't per aquí. I si, sembla que la historia de l'ascensor és vella, però el que jo no sabia és que és un vídeo de humor comparat amb l'horror que provoca en aquests pacients un examen de pròstata. En fi, en Long John i en Rivers diuen que no hi ha per tant.