dimarts, 20 de novembre del 2012

Ep, que a CiU tenen sentit de l'humor !!!

Una altra de les sorpreses d'aquesta campanya electoral. Gràcies a la banda d'en Pedro J. i sus muchachos, l'obsessió en no entendre res del que està passant a Catalunya i la seva estratègia d'anar a carregar-se en Mas, els de CiU estan desconeguts. Tant que, al meeting la Mar Bella (Barcelona) de diumenge passat, en Joan Pera es va deixar anar dient que no té ganes de seguir sent espanyol: "Un país on el iot del rei es diu Bribón, la ministra de Sanitat es diu Mato, el banquer es diu Botín i la responsable de las polítiques de joventut Botella" (els de l'Ara van cobrir la patinada sobre la Botella ominint-ho en l'article). També va ser divertida l'astracanada de que en Paco Morán votava CiU perquè confiava en Josep Antoni Duran i Lleida. I sobre aquest darrer, imprescindible la demanda que li va fer a Mas 'en broma' (es tan graciós aquest home!) d'un càrrec de ministre d'exteriors a una eventual Catalunya amb estat propi: 'Ara, com ja podràs tenir ministres, podràs fer-me ministre d'exteriors'. Es veu que va fer riure tothom. Més tard, conscient de podia convertir-se en el clown del meeting, va afegir que li havia de donar alguna cosa ("dame argo ...) perquè no podia ser que Trias sigui alcalde, Mas president i Duran ... independent!

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Doncs a aquest home,en Duran,ja voldria jo que el fessin ministre per a veure quin tipus de càrrec li donaria a Mary Igor.Com diria en Sinfu:"s´accepten apostes".

Roy Batty ha dit...

Home, ministre, no ho sé. Però una plaça d'ambaixador a Teheran, no dic jo que estaria en contra.

Roy Batty ha dit...

Canviant de tema. Que he vist unes imatges que m'han deixat molt preocupat. Quan va deixar la música, aquest tio no va treballar al Far de Finisterre, abans d'acabar treballant a la SEAT, oi? Hands, tranquil·litzans, per favor !!!

Roy Batty ha dit...

Scheisse!!! Com se'ns podia haver oblidat aquest vídeo.

Israel Hands ha dit...

Nooo,i si ho va fer aquest paio és un usurpador!

Roy Batty ha dit...

Home, la veritat és que ara ja estic més tranquil. Clar que, si arriba a ser el teu pare, podries demanar-li que la secretaria es passi per casa amb la compra de la setmana ... I si estàs pensant en altres coses, és que no tens vergonya!

Israel Hands ha dit...

nchst...pensant en altres coses...com diuen per aquí,Deu que me´n aparte,a veure si la secretaria en qüestió m´acabaria demanant els tant buscats mapes del casc urbà de Granollers que tant pretén en Vampiro.