dimarts, 3 de juny del 2014

a contrapel

D'una banda perquè pogueu llegir les astracanades ditiràmbiques que ha publicat la premsa. També perquè pogueu enganxar-vos a les tertúlies dels experts i les seves apostes sobre el perquè de l'abdicació i les seves previsions clarividents sobre el futur de la monarquia. 

I d'altra banda perquè, a un país on 'Super Mas' i la seva banda van arribar a fer el que van fer per sortir a la foto amb Zapatero i rebentar el tripartit, comptant més tard amb el suport parlamentari d'un d'aquells partits en senyal de reconeixement ... hom no pot excloure que'ns acabin presentant una mena de Sangria's Commonwealth com una possible sortida a la 'situació'.

Però també perquè és l'aniversari d'en Long John (felicitats, company!) i no seria just amargar-li el dia parlant del senyor de l'imatge. Però essencialment perquè no tinc cap gana de parlar d'ell ni de la seva tropa (i consti que no estic pensant en termes militars).

Doncs això. Que si voleu llegir alguna cosa sobre la monarquia, us compreu La Vanguardia. Jo l'únic que puc fer, i per obligació contractual, és passar-vos aquest anunci d'un dels nostres sponsors:
Oferta Carrefour: Compra un paquete de Príncipe y una magdalena Ortiz y te ofrecemos con una Coronita.

5 comentaris:

sinfu ha dit...

Anem per parts. Primer vull felecitar el Long John (no és tan vell com diuen) en un dia tan especial com és el del seu aniversari. Estic segur que s'ho passarà bomba amb amics i família. Jo. hem fotré una Beamish a la seva salut.
Pel que fa al tem del dia, dos apunts,
Per començar, auí teniu el vídeo on en JuanKa comunica la seva família la seva abdicació.
I per acabar, la cançó de benvinguda que li han preparat al Borbó uns quants monàrquics barcelonins.

Israel Hands ha dit...

Collons,en Long John fent anys i la notícia queda amagada pel rebombori de la casa real.En fi,felicitats company.Ah! i tranquils que ja sabeu: "a rey muerto,rey puesto".

Roy Batty ha dit...

Entre un que diu que li tallarà el coll al rei i l'altre que ja el dona per mort ... m'esteu espantant, companys! Què se n'ha fet de l'esperit de la transició? Acabareu per esverar-me els monarco-socialistes, i també als monarco-nacionalistes de CiU: els de l'estat associat sota la monarquia espanyola. I quan aquests s'esveren ... ja sabeu com les gasten.

En fi, canviant de tema. Sinfu, que és veritat que no se'ns podia oblidar el vídeo de la família irreal: el penjo.

long john ha dit...

Muchas gracias compañeros. Ya queda menos para el siglo. No os las quise dar ayer para que esta entrada no apartara la atención del público mundial de las importantísimas deliberaciones sobre la agenda a seguir para la coronación del nuevo rey d'Ejpañña. Y veo que mi contención ha dado sus frutos: han dado en el clavo en el acto cumbre. Haciendo gala de su republicanismo y de su fidelidad a los principios austericistas (que no austracistas), el nuevo Borbón será coronado el 18 de Junio en un acto que necesariamente sera breve y sobrio, ya que tal evento no puede superponerse a uno de los principales que se producirá el mismo dia a las 21.00 h, hora de la principal capital del orbe mundial: el partido España - Chile de la Copa del Mundo de fútbol

Roy Batty ha dit...

Doncs si que podria ser que tinguessin una audiència televisiva per morir de riure si coincidíssim els dos espectacles. I també és veritat que lo del acte "breve y sobrio" donarà peu als 'tertualianos' per massacrar-nos el cervell amb lo de "què senzills que son" i bla, bla, bla.

Ara bé, siguem prudents, que res no ens diu que no hi hagin milions de penya pel carrer dient-lis "Guapos !!!" al seu pas i matant-se per estar en primera fila.