dissabte, 14 de juny del 2014

the black tartan clan - kilt song



I ara, una banda de celtic punk rock que ... francament, sonen de conya i, a fe de déu que amb el look que'm porten ningú diria que venen de Bèlgica! Més temes d'aquesta banda a Last.fm. I abans que algú deixi anar una rucada, deixeu-me dir que el bateria no és cap cosí de l'Orlando.

So much can be written
So much can be told
But the best way to know
is to come to our shows
and you'll see five guys rockin'
having fun like young kids
we are there to make fun
that's all

And in this year We, The Clan declare
A pint of guiness, a shot of scotch
Hey tenant hurry up!

7 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Uns "fenomenos".Fa un temps que coneixia a aquests belgues i són boníssims.Ara,també t´he de dir que foten por,quines bèsties!

Roy Batty ha dit...

A mi me recorden molt als canadencs The Real Mckenzies (un altre grup que m'encanta!). I tu, de què (o de quan) coneixes els the black tartan clan, Hands?

Orlik ha dit...

mamó!

Israel Hands ha dit...

Molt be,the Black Tartan Clan seran belgues,però si et ve de gust escolta als 13KRAUSS.Saps dón venen?...de l´Aragó.Són manyos,tio!!!
I,per cert,m´agraden força.

Roy Batty ha dit...

Vaja, doncs si que era el cosí de l'Orlando! Va, tio, no t'empipis, per una vegada que la penya coneix algú de la teva família relacionat amb la musica celta ...

Roy Batty ha dit...

Parlant de la musica celta aragonesa ... Son boníssims !!! Encara que només han penjat quatre vídeos al seu canal youtube, acabo de subscriure'm per estar al corrent si pengen res més. No sé si t'has deixat caure per la seva pàgina: m'han agradat molt en general tots els temes, però atlàntida té quelcom d'especial que m'ha atret més que els altres.

Israel Hands ha dit...

ja tinc mig convençut al paio del Madness per a que,amb l´excusa de la proximitat,els porti a tocar.A veure si hi ha sort!