dissabte, 14 de juny del 2014

España, Una ! - Holanda, Cinco!



La passada nit, després d'una convocatòria urgent del soviet suprem del GS, aquesta alta instància ha decidit de fer public el següent comunicat: 
"En relació amb la inesperada desfeta de la selecció espanyola davant la dels Països Baixos per 1-5, el soviet suprem del GS vol comunicar a la federació espanyola de futbol, i a la seva simpàtica i fidel afició, l'expressió de les seves més sinceres condolències.
Sentim molt no haver tornat a compartir una victòria que ens hauria agermanat de nou, al bell mig d'una explosió de banderes espanyoles: pre i post constitucionals, i de slogans dirigits a consolidar l'amistat dels pobles. Però com estem segurs de que pitjor no es pot fer, volem transmetre-us el nostre més sincer desig de recuperació i cantar amb tots vosaltres l'himne d'aquest vídeo, per la realització del qual hem pogut comptar amb la col·laboració entusiasta i desinteressada dels virtuosos de l'Orquestra Simfònica del Vallès"  .

2 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Primera i principal,que diem per aquí baix:molta roja,molta roja però no van sortir precissament amb la samarreta d´aquest color.És més,aquella colla anava de...BLANC!!!.Així que ja els hi està be a tots els que abans del partit es sentien com los Tercios de Flandes.Au! a cascarla!

Roy Batty ha dit...

Si, a mi va saber-me greu pels jugadors: me recordaven a la època del Hierro, Buitre i Cia., que feia anys que veies sempre les mateixes cares. Però clar, si l'únic club que pujava cantera a primera divisió fa temps que no ho fa i, tots plegats, no fan res d'altre que fitxar estrangers, entenc que el seleccionador tingui problemes per renovar l'equip.

Per la resta, totalment d'acord amb tu amb lo de los Tercios de Flandes. My God!, es passen el dia tirant pestes contra los nacionalismos i no saben mirar-se al mirall.