dimecres, 11 de juny del 2014

jo abdico, tu abdiques ... ell no abdica

Tot semblava apuntar a que, amb l'abdicació del borbó, s'havia iniciat una moda d'abdicacions entre els més gloriosos personatges de la política espanyola. I resulta que no. Que se'n va l'Alfredo, Que'n Alejo plega, però que'n Josep Antoni (Pitu pels amics) nega estar enterrat políticament ...

El corresponsal que el GS te destinat permanentment a la cafeteria del Parlament, va ser informat per fonts fidedignes de CDC que s'havia pensat amb en Pitu per a dirigir els Mossos. Però no va poder superar l'imatge "zen" que Albert Batlle transmet a la ciutadania i es va acabar desestimant la seva candidatura.

Posats en contacte amb una secretaria d'en Pitu, que ha dit a la seva mare que treballa com a corista al Paral·lel (és que si sap que treballo per ell, me mata!), sembla que el nostre Pitu està preparant una estratègia per fer creure que està desenganyat de la política i que li agradaria tocar la bateria amb la banda de Moby. I que si no l'agafen, considerarà seriosament la possibilitat d'anar a treballar a Hollywood.  Va, Pitu, queda't a casa, que ja saps que al GS t'estimem la tira.

1 comentari:

Roy Batty ha dit...

En Pere Navarro i Morera, confrontat al fracàs de no haver reeixit a convèncer ni al seu pare, també ha decidit plegar aquesta tarda i entrar a formar part de la banda dels "has been".

Reunit en sessió extraordinària, el Politburó del GS ha decidit acudir en auxili de dos membres insignes de l'UAB (una de les més prestigioses universitats del Vallès): en Alejo i en Pere, per oferir-lis dues places al consell d'administració de l'empresa "Transportes Dos Hermanos", de Viladecans, a les que la Fundació GS te dret com a principal accionista, a canvi d'uns vells impagats.