dissabte, 28 de juny del 2014

hopp GS, més de 90'000 visites !!! (2/2)

GS: visites del mes de Juny 2014
En resposta a la qüestió que'n Hands va fer ahir sobre l'orígen de les visites, pots trobar en aquesta imatge un extracte de les estadístiques d'aquest darrer mes.

La veritat és que l'orígen de les visites no és estable. Per exemple, des de que vam crear la pàgina, el nombre de visites més alt té el seu orígen a Irlanda (> 25'000). 

Sistema operatiu i navegadors utilitzats me permeten afirmar que'n Sinfu no és la única font d'aquestes visites.


Personalment crec que les visites d'orígen irlandès son el resultat de la publicitat que'n Sinfu ha anat fent del GS pels pubs del país. També, perquè amagar-ho? per l'atracció que sempre ha despertat el seu look fashion. Tots sabem però que, després de les seves declaracions a la premsa rosa afirmant que era heterosexual, vivia en parella i no volia acabar com l'Antonio Banderas, les visites d'orígen irlandès van deixar pas a les de països com els USA, França, Xina, RFA, Rússia, ... Naturalment també les visites que els altres membres del GS -amb un look molt menys fashion- hem aconseguit atreure des dels nostres països de residència respectius.

De totes maneres, com ja he dit, els orígens dels nostres visitants canvien per períodes. Per exemple, hi han hagut mesos en que estàvem força visitats per coreans i també per penya del sud-est asiàtic. D'altres, en que hem estat força visitats per russos, ucrainians i xinesos. Té el seu mèrit, si tenim en compte que la majoria d'articles estan escrits en català. I ens demostra, un cop més, que el traductor de Google pot obrir horitzons insospitats.

Per articles, el més visitat segueix sent Estadístiques futboleres (>5'800), que va prendre el relleu del VII Congrés Espanyol de Biogeografia (> 2'600).

Ara bé, una de les coses que han canviat es que, ara que a Catalunya tothom és nacionalista, ja no som els primers en el rànquing dels Catalans Universals. Menys mal que seguim tenint una plaça d'honor a Passats Tèrbols (no punxis aquí, please) i Geògrafs sense Fronteres.

El que si que no ha canviat és que seguim sent una pàgina independent. Per aquells que no ho sàpiguen, hem rebut moltes proposicions per incloure publicitat a la nostra pàgina. Però, gràcies a déu, podem viure honradament de les nostres activitats en l'import-export, les nostres carteres d'accions i les darreres inversions que'n Sinfu ha anat fent al sector hoteler de La Junquera.

6 comentaris:

Israel Hands ha dit...

Ok mestre,gràcies per tan detallada inforamció.Sorpren una mica (no molt,però),l´absència de visites d´algún pais africà,sudamericà o d´oceania.També sorpren que des de Canadà no s´hagin passat pel GS.Clar que,potser alguna si que hi ha i no ha entrat a l´estadística?

Israel Hands ha dit...

Per cert,entre les propostes de publicitat no hi hauria pas una empresa de Viladecans dedicada al transport terrestre,no?

Roy Batty ha dit...

Sobre Canada i Amèrica Llatina, he vist penya que es deixava caure, però no gaire. D'Austràlia també he vist penya, però tampoc gaires. Més aviat es deixen caure pel meu bloc per que, de vegades, utilitzo com a fonts d'informació publicacions australianes.

Sobre les propostes de publicitat ... Si, "Transportes Dos Hermanos" ha intentat varies vegades contactar-nos, però perquè els hi paguéssim la publicitat a ells. Jo vaig demanar-lis de contactar el nostre tresorer, en Sinfu. Però, per raons que no m'explico, sembla que no el van contactar.

Israel Hands ha dit...

Bah!segur que la penya sudamericana,canadenca o australiana que s´ha deixat caure pel bloc,no deu entendre el nostre humor.
En fi,si veix una furgona amb publicitat del GS als costats,t´aviso.

Roy Batty ha dit...

No vull tele transportar-me a una altra època, però recordo que el sentit de l'humor no té res a veure amb els països.

I, si fos el cas, estic segur que, quan tens ganes de riure, li dones preferència a les sèries o als films anglosaxons i deixes els altres de costat.

En fi, potser es que porto massa temps a fora, però cada cop que baixo me costa més trobar gent amb la que riure, cosa que no me passa aquí on visc.

I no es cosa de la crisi car, quan Espanya li donava lliçons d'economia a Alemanya, era 3/4 del mateix o pitjor encara.

Israel Hands ha dit...

Obviously Batty, a cada racó de mon hi ha algú amb ganes de riure i de fer riure,igual que hi ha tios grisos i eixuts sense cap gana d´humor.