dilluns, 16 de juny del 2014

Black Sails.La nostra sèrie.


Tot i que encara no m´he empasat tota la sèrie sencera,crec que hauria de ser de visió obligatòria per als membres i simpatitzants d'aquest bloc, és a dir, la  tripulació. I és que precisament d'això va aquesta sèrie: de les aventures d´un bon grapat de pirates vells coneguts nostres: James Flint, Long John Silver, Billy Bones, Black Dog i fins i tot Jack Rakham (Rakham el Roig) i Ann Bony, entre molts altres. Jo de vosaltres li donaria un cop d'ull, no sigui cosa que la "mota negra" tornés a entrar en circulació ...

3 comentaris:

Roy Batty ha dit...

En francès la passen a una cadena d'Orange (OCS Max): acabo de veure que ja van per la segona temporada. En fi, que per la TV de pobres, ens haurem d'esperar.

I tu, Hands, on la veus?

De totes maneres, millor que parem compte. Vull dir que tal i com van de forts i sabent de quin país eren els vaixells que eren la presa preferida dels bucaneros, només ens falta que els 'legionarios de Cristo' ens acusin ara de 'apologia' d'allò que ja saps.

Israel Hands ha dit...

Sobre els possibles acussadors,si han llegit "L´Illa del Tresor" se´n cuidaran de no fer cap observació,no sigui que en Flint posi en circulació la mota negra.

Roy Batty ha dit...

Ha desaparegut el comentari sobre le pen ... no sigui que ... Ja saps! I sobre la mota negra, que es vagin preparant ... Clar que, igual es poden trobar guix a la bustia.